AGENDA
Entorn
1ª edició 'Dia de l'arbre'
2018
Diumenge 14 de gener, 10h
  • Canyelles
Sala Multicultural | Torrent de Cal Deus | Camí del Romanguer

1ª edició 'Dia de l'arbre'

Canyelles celebra aquest diumenge 14 de gener el seu primer Dia de l’Arbre. Una jornada reivindicativa que vol conscienciar tothom de la importància de protegir els boscos i l’entorn natural. Durant la jornada es presentarà el Catàleg d’Arbres Centenaris de Canyelles i també es farà una plantada popular d’arbres i arbustos autòctons. La jornada l’organitza l’Ajuntament de Canyelles i l’AIDAC, l’Associació Infantil de Defensa dels Arbres de Canyelles.

La cita és a les 10h a la Sala Multicultural, on es presentarà aquest nou catàleg d’arbres local, en el qual es recullen una quarantena d’exemplars de diverses espècies com pi blanc, oliveres o roures, entre d’altres.

Després es farà una petita ruta a peu al voltant del Torrent de Cal Deus i del Camí del Romanguer durant la qual Josep Maria Ravetllat i Joan Armengol faran una explicació de les diverses varietats de plantes i arbres que es poden trobar a Canyelles i al Garraf. En aquella mateixa zona està prevista per una plantada popular d’arbres i arbustos autòctons.

La defensa del medi ambient i del seu entorn natural és una de les prioritats del govern de Canyelles, que al llarg de l’any desenvolupa diverses accions de protecció de la natura i el medi natural que l’han dut a aconseguir el nomenament de Vila Florida, un reconeixement al compromís de l’Ajuntament per tenir cura del medi ambient i del seu entorn. Amb aquest objectiu, precisament, es va crear el Grup Natura, una comissió especial en què hi prenen part diverses entitats i associacions del municipi que treballen en aquest àmbit, com també tècnics municipals, per impulsar accions i iniciatives de protecció recuperació i respecte del medi ambient i l’entorn natural del municipi.

Et pot interessar

Festa per a una Societat Inclusiva
Dissabte 26 de maig, 16:30h
Sitges
De Marco Flamenco
Divendres 3 d'agost, 23h
Vilanova i la Geltrú
Concerts als Jardins del Balaguer
Dissabte 16 de juny
Vilanova i la Geltrú
Exposició 'Conte va! Va de contes'
De l'11 de maig al 24 de juny
Vilanova i la Geltrú
El Jardí de les Hespèrides
Dimecres 30 de maig, 19h
Vilanova i la Geltrú
Nanoteatre
Divendres 1 de juny, 20:30h, 21h i 21:30h
Vilanova i la Geltrú
 'Lux' amb els cors de cambra Isquione i Bitxac
Dissabte 26 de maig, 21h
Vilanova i la Geltrú
Diumenge 27 de maig, 19h
Vilafranca del Penedès