AGENDA
Entorn
Diumenge 14 de gener, 10h
2018
Sala Multicultural | Torrent de Cal Deus | Camí del Romanguer
  • Canyelles

1ª edició 'Dia de l'arbre'

Canyelles celebra aquest diumenge 14 de gener el seu primer Dia de l’Arbre. Una jornada reivindicativa que vol conscienciar tothom de la importància de protegir els boscos i l’entorn natural. Durant la jornada es presentarà el Catàleg d’Arbres Centenaris de Canyelles i també es farà una plantada popular d’arbres i arbustos autòctons. La jornada l’organitza l’Ajuntament de Canyelles i l’AIDAC, l’Associació Infantil de Defensa dels Arbres de Canyelles.

La cita és a les 10h a la Sala Multicultural, on es presentarà aquest nou catàleg d’arbres local, en el qual es recullen una quarantena d’exemplars de diverses espècies com pi blanc, oliveres o roures, entre d’altres.

Després es farà una petita ruta a peu al voltant del Torrent de Cal Deus i del Camí del Romanguer durant la qual Josep Maria Ravetllat i Joan Armengol faran una explicació de les diverses varietats de plantes i arbres que es poden trobar a Canyelles i al Garraf. En aquella mateixa zona està prevista per una plantada popular d’arbres i arbustos autòctons.

La defensa del medi ambient i del seu entorn natural és una de les prioritats del govern de Canyelles, que al llarg de l’any desenvolupa diverses accions de protecció de la natura i el medi natural que l’han dut a aconseguir el nomenament de Vila Florida, un reconeixement al compromís de l’Ajuntament per tenir cura del medi ambient i del seu entorn. Amb aquest objectiu, precisament, es va crear el Grup Natura, una comissió especial en què hi prenen part diverses entitats i associacions del municipi que treballen en aquest àmbit, com també tècnics municipals, per impulsar accions i iniciatives de protecció recuperació i respecte del medi ambient i l’entorn natural del municipi.

1ª edició 'Dia de l'arbre'

Et pot interessar

Aula de cinema
Dimecres 31 de gener, 12h
Vilanova i la Geltrú
Xerrada 'L'herpetofauna de Namíbia'
Divendres 19 de gener, 19:30h
Vilanova i la Geltrú
Diumenge 28 de gener, 19h
Vilafranca del Penedès
Diumenge 28 de gener, 19h
Vilafranca del Penedès
Dissabte 17 de febrer, 20:30h
Vilafranca del Penedès
Diumenge 8 d'abril, 10:30h
Vilafranca del Penedès
Dissabte 20 de gener, 19h
Vilafranca del Penedès
Del 12 de gener al 4 de març
Vilafranca del Penedès