Menjar i beure
,
2018
Del 5 al 7 d'octubre
Diversos espais
Sant Sadurní d'Anoia

22a Mostra de Caves i Gastronomia Cavatast

El Cavatast és una fira de degustació de caves i gastronomia. Gairebé una cinquantena d'elaboradors de cava i d'empreses de restauració, xarcuteria, pastisseria i xocolata serveixen més de 42.300 degustacions de cava i més de 22.000 degustacions gastronòmiques als milers de visitants que el Cavatast rep en només tres dies de fira.

Horari: 

Divendres 5 d'octubre, de 19 a 23h, dissabte 6 d'octubre, d'11 a 23h, i diumenge 7 d'octubre, d'11 a 21h.

Inauguració: 

Divendres 5 d'octubre, 19h

Sinopsi: 

El Cavatast és un punt de trobada anual on els amants del cava passegen per la fira, copa en mà, gaudint dels diferents caves i de les delicioses propostes culinàries que es presenten. Tasten productes nous i en coneixen d'altres, però sobretot, gaudeixen de l'esperit festiu que la fira transmet. Al Cavatast també es poden adquirir els productes que es degusten sense la necessitat de desplaçar-se. Dins el Cavatast també es realitzen activitats paral·leles com visites al Centre d'Interpretació del Cava - CIC Fassina i a cellers i caves de la vila. Enguany, el Celler de la Fassina de Can Guineu, s'ha tornat a convertir en el punt neuràlgic d'activitats de tot tipus, des de maridatges i tastos tècnics, fins a tallers especialitzats i altres activitats promocionals.

Preu: 

Compra de copa Riedel, 5€ (en cas de tornar-la a taquilla, es tornaran 2€)
Tast de cava 4 tiquets, 5€
Tast de gastronomia 4 tiquets, 6€
Activitats paral·leles al CIC Fassina, 10€
Venda en línia

Organitza: 

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia i CIC Fassina

Col·labora: 

Consell Regulador del Cava, Confraria del Cava, Institut del Cava, Consell Comarcal de l'Alt Penedès, Enoturisme Penedès, Som Sant Sadurní i Diputació de Barcelona, amb el patrocini de Banc Sabadekk.

  • imatge de control 1per1