Entorn
,
2018
Diumenge 18 de novembre, 8h
Local social de Can Mitjans
Avinyonet del Penedès

2a Caminada 'L'origen de la vinya'

L’ajuntament d’Avinyonet del Penedès organitza, en col·laboració amb les diferents societats culturals del municipi, la segona edició de la Caminada de l’Origen de la Vinya. Aquesta proposta popular, gratuïta i no competitiva iniciarà a les 8h a l’Arboçar per acabar, 20 kilòmetres més tard, a Sant Sebastià dels Gorgs, després de recórrer els sis nuclis del municipi. L’organització oferirà avituallament i un servei gratuït de trasllat en autocar a l’arribada.

Sinopsi: 

L’estructura de la caminada repetirà el patró de la primera edició, celebrada el passat 2017. Totes les persones interessades a participar-hi ho poden fer lliurement i sense necessitat d’inscripció prèvia. De fet, no cal ni tan sols que facin tot el recorregut, ja que es poden afegir lliurement en qualsevol moment, respectant sempre els horaris de pas previst. Una de les novetats d’enguany serà el nou kilòmetre 0 de la trobada, situat a la pista poliesportiva de l’Arboçar, on estan citats els participants més matiners a les 7.30 per detallar les instruccions prèvies i iniciar la marxa a les 8 en punt. 

Programa: 

9:45h: Local Social de Can Mitjans (km 5,30)
11:10h: plaça de l’Era de la Roca de les Gunyoles (km 10,2)
11:45h: plaça de la Font d’Avinyó Nou (km 11,8)
12:40h: plaça Nova de Cantallops (km 14,3) final: Sant Sebastià dels Gorgs (km 20).
Cada poble tindrà una aturada amb avituallament (beguda, fruits secs i fruita), incloent una de més llarga de 25 minuts a Can Mitjans per esmorzar (que cada participant haurà de dur a la seva motxilla). Es recomana, a més, portar una cantimplora amb aigua i, per descomptat, calçat adequat i provat.

En acabar la ruta, l’organització oferirà un servei de trasllat en autocar gratuït per a totes les persones als diferents punts de pas de la caminada.

Organitza: 

Ajuntament d'Avinyonet del Penedès

Més informació: 

  • imatge de control 1per1