Fires i festes
,
2018
Dies 22 i 23 de desembre
Bosc de Can Pau
Sant Jaume dels Domenys

4t Pessebre Vivent Xarel·lo

Com ja és tradició, durant les festes de Nadal, una contrada de Sant Jaume dels Domenys es remunta més de 2000 anys enrere en el temps, en un acte cultural on participen un total de 50 muntadors i 100 figurants que donen vida als diferents quadres del Pessebre Vivent.

Horari: 

Dies 22 i 23 de desembre, de 18 a 20h

Sinopsi: 

Enguany, el Pessebre Vivent Xarel·lo tindrà un seguit de millores significatives: La plaça de l’Església on s’han representat les darreres edicions, ha quedat petita. Per aquest motiu, s’ha traslladat al Bosc de Can Pau, una zona de bosc envoltada de vinyes i oliveres, paratge natural que ens farà viure un pessebre ben penedesenc. Els quadres que s’hi representen també han augmentat, i com a novetat, cal destacar l’estrena d’un seguit d’escenes parlades amb textos de Josep Maria Folch i Torres.

Preu: 

Les entrades anticipades es poden adquirir per 4€ fins al 14 de desembre als següents establiments: Fonda Sport (C/Prat de la Riba 10, St. Jaume dels Domenys), Bar El Most (C/ de la Carretera 13, St. Jaume dels Domenys), Perruqueria Eva (C/ Mossèn Ramon Aleu, Llorenç del Penedès). A taquilla, tindran un preu de 5€.

Organitza: 

Agrupament Escolta Els Xarel·los

Col·labora: 

Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys

Més informació: