Entorn
,
2018
Diumenge 11 de novembre, 9h
Oficina de turisme
El Pla del Penedès

5a Caminada popular solidària

V Caminada Popular Solidària amb La Marató de TV3. Enguany transcorrerà pel municipi del Pla del Penedès.

Horari: 

De 22 a 01h

Sinopsi: 

L'ermita de la Mare de Déu de Penyafel és d'origen romànic, però reformada al segle XVIII, d'una única nau amb absis sobrealçat en època barroca. De la primitiva ermita, només en resten fragments de murs i la portalada de mig punt. El campanar és d'espadanya de dos arcs. L’última reforma de millores que va ser efectuada en el temple data de l'any 1982. En l'enlairat i privilegiat indret on s'ubica l’edificació, cada dilluns de Pasqua se segueix celebrant un popular aplec, seguit i participat per moltes persones de les seves rodalies. L'ermita de Penyafel també és un dels punts d'entrada al Parc del Foix.

Programa: 

Sortirem a les 8:30 de l'aparcament de terra de l'Avinguda de La Pelegrina (al costat de l'Hospital) amb cotxes particulars cap a l'inici de la caminada davant de l'oficina de turisme del Pla del Penedès.

Ferem un recorregut de 10 km pensat perquè hi pugui participar tothom que vulgui, no té pujades significatives, però no és apte per fer-ho amb cotxes infantils o vehicles similars.

El recorregut transcorrerà per el Mas del Tort, la Cadira de Miravinyes, Caves Naveran (Sant Martí Sadevesa) i Caves Nadal  (Can Nadal de la Bogadella). La Caminada ofereix, a més de poder exercir la solidaritat, el gaudi d’un recorregut pensat per conèixer uns bells paisatges  ben diversos i molt interessants, a més de les tradicionals vinyes del Penedès.

Preu: 

Donatius íntegres per la Marató

Organitza: 

Col·lectiu Ecologista Bosc Verd, IEP i Centre Exursionista del Penedès

Més informació: 

  • imatge de control 1per1