AGENDA
Entorn
2018
Dissabte 16 de juny, 9:30h
  • Subirats
Estació de tren Lavern-Subirats

Activitat 'Història del vi al Penedès en bicicleta'

Activitat per viure en bicicleta els racons més insòlits del Penedès, terra que, des de fa més de 3000 anys, és bressol d’art i de cultura de vi.

Programa: 

Estació de tren Lavern–Subirats
Posada a punt de les bicicletes i inici de la ruta.

Sant Sebastià dels Gorgs
El primer punt de la ruta, monestir romànic del segle XI, és un antic cenobi benedictí, declarat Bé Cultural d’Interès Nacional l’any 2000. Coneixerem la vinculació de les ordres monàstiques amb el vi, tot tastant una copa de Clàssic Penedès.

Font de la Canya 
Un cop acabada la visita al monestir, continuarem la ruta cap a la Font de la Canya, on visitarem un dels jaciments més antics d’Europa vinculats al vi. Descobrirem els inicis de la el·laboració del vi per part dels Ibers, tot bevent vi d’àmfora.

Mas Comtal
Enfilarem la ruta cap al Sud, i continuarem pedalant entre vinyes i oliveres, gaudint del paisatge del Penedès fins arribar al celler Mas Comtal, on farem un tast dels seus vins acompanyat d’un pica–pica de productes locals.

Lavern–Subirats
Tornarem cap al punt d’inici de la nostra ruta.

Preu: 

45€
Inclou passeig amb les bicicletes, accesos als diferents recintes (Monastir, Jaciment, Celler Mas Comtal) amb guies experts en les diferents matèries. Tast de vins i escumosos al llarg del recorregut i, al Celler Mas Comtal, Pica-Pica amb productes locals, amanint-ho amb coca de forner... xocolata.

Si es necessita bicicleta, el lloguer costa 16€

Inscripcions: 

Organitza: 

Mas Comtal

Més informació: 

Et pot interessar

Divendres 29 de març, 19:30h
Vilafranca del Penedès
Xerigots
Dimecres 27 de març, 19:30h
Vilafranca del Penedès
24a Fira del Vi de Falset, 2019
Del 3 al 5 de maig
Falset
Diumenge 31 de març, 9:30h
Santa Cristina d'Aro