Música
,
2018
Del 6 al 8 de juliol
Places i carrers del centre
Vilafranca del Penedès

Banc Sabadell Vijazz Penedès

Aquest any, durant el segon cap de setmana de juliol i al llarg de tres intensos dies, el centre històric de la ciutat es transforma i acull amb els braços oberts a aficionats, experts, curiosos i assidus, a tothom que vulgui gaudir i conèixer els magnífics vins de la regió, mentre escolta de forma gratuïta i a l’aire lliure els millors artistes del jazz mundial.

Sinopsi: 

Com a festival, el Banc Sabadell Vijazz Penedès s’ha sabut posicionar entre els millors certàmens de música del seu gènere i ha demostrat amb una solvència inqüestionable merèixer-se un lloc entre els principals festivals de jazz de tot el món. La presència en el seu cartell de noms tan reconeguts dins el panorama internacional avalen la seva trajectòria a la qual se li suma al mèrit de ser l’únic festival d’aquesta qualitat que és gratuït. Tot un luxe!

Més enllà dels concerts i dins la Fira de vins, els visitants poden tastar fins a 300 referències de vi i cava procedents d’una quarantena dels millors cellers del Penedès, així com participar en degustacions i maridatges conduïts pels millors enòlegs i sommeliers. Aquest any, el Banc Sabadell Vijazz Penedès ha volgut introduir canvis i incloure elements gastronòmics, oferint una selecció acurada de maridatges (formatges, pernil, anxoves, foie i ostres) i la possibilitat de tastar aquests mateixos productes en estands degudament repartits entre els destinats als vins. A més a més, hi haurà una zona gastronòmica, amb la presència de restaurants de la zona, on s’oferiran tapes de qualitat pensades expressament per a ser acompanyades amb els vins i caves del Penedès.

Programa: 

Organitza: 

Tastavins Penedès

Col·labora: 

Banc Sabadell
Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Més informació: 

  • imatge de control 1per1