Fires i festes
,
2018
Del 2 al 4 de febrer
En tot el municipi
Canyelles

Carnaval a Canyelles

El Rei Carnestoltes imposa el seu regnat a Canyelles aquest cap de setmana
Canyelles es vesteix de Carnaval aquest cap de setmana per rebre la visita de Sa Majestat el Rei Carnestoltes, que imposa el seu regnat al municipi per fer gaudir a tothom de ladisbauxa i la  festa. Fa uns dies el vèiem al capdamunt del campanar de la parròquia de Sant Antoni de Vilanova i la Geltrú buscant el millor camí per arribar al municipi per instal·lar-se durant tot aquest cap de setmana.
El tret de sortida de la festa el donarà l'Associació de la Gent Gran de Canyelles amb el Ball de Mantons, el divendres 2 de febrer a les 20:30h a la Sala Multicultural.
L'cte central del Carnaval canyellenc serà el dissabte 3 de febrer, amb la Rua de Disfresses per tot el municipi. El Carnestoltes i el seu seguici de concubines tancaran aquesta rua, que després de portar la disbauxa per tot el poble tornarà a la Sala Multicultural per continuar la festa amb un ball de disfresses.
El diumenge 4 de febrer a les 12h tindrà lloc la Rua Infantil de Disfresses. Hi estan convidats a participar tots els infants que ho desitgin. La participació és gratuïta i només cal estar davant de la Sala Multicultural a les 12h, moment en què sortirà una petita rua pel centre del poble, a qui acompanyarà el Rei Carnestoltes. Després hi haurà una petita festa infantil de disfresses a la Plaça del Casal.

  • imatge de control 1per1