AGENDA
Fires i festes
Carnaval a Canyelles
2018
Del 2 al 4 de febrer
  • Canyelles
En tot el municipi

Carnaval a Canyelles

El Rei Carnestoltes imposa el seu regnat a Canyelles aquest cap de setmana
Canyelles es vesteix de Carnaval aquest cap de setmana per rebre la visita de Sa Majestat el Rei Carnestoltes, que imposa el seu regnat al municipi per fer gaudir a tothom de ladisbauxa i la  festa. Fa uns dies el vèiem al capdamunt del campanar de la parròquia de Sant Antoni de Vilanova i la Geltrú buscant el millor camí per arribar al municipi per instal·lar-se durant tot aquest cap de setmana.
El tret de sortida de la festa el donarà l'Associació de la Gent Gran de Canyelles amb el Ball de Mantons, el divendres 2 de febrer a les 20:30h a la Sala Multicultural.
L'cte central del Carnaval canyellenc serà el dissabte 3 de febrer, amb la Rua de Disfresses per tot el municipi. El Carnestoltes i el seu seguici de concubines tancaran aquesta rua, que després de portar la disbauxa per tot el poble tornarà a la Sala Multicultural per continuar la festa amb un ball de disfresses.
El diumenge 4 de febrer a les 12h tindrà lloc la Rua Infantil de Disfresses. Hi estan convidats a participar tots els infants que ho desitgin. La participació és gratuïta i només cal estar davant de la Sala Multicultural a les 12h, moment en què sortirà una petita rua pel centre del poble, a qui acompanyarà el Rei Carnestoltes. Després hi haurà una petita festa infantil de disfresses a la Plaça del Casal.

Et pot interessar

Exposició 'Transitar'
Del 26 d'octubre al 24 de novembre
Vilafranca del Penedès
Carles Llonch
De l'11 d'octubre al 3 de novembre
Vilanova i la Geltrú
Visita al jaciment arqueològic del poblat ibèric de Darró (Adarró)
Dissabtes i diumenges d'octubre
Vilanova i la Geltrú
Dimarts 29 d'octubre, 20h
Vilafranca del Penedès
Dimecres 20 de novembre, 20h
Vilafranca del Penedès
Fotografia de Francesc Boix
Del 27 de setembre al 3 de novembre
Vilanova i la Geltrú