Llibres
,
2018
Dimecres 4 de juliol, 20:15h
Terrassa del Vinseum
Vilafranca del Penedès

Cicle de tertúlies a la terrassa del Vinseum: Roser Capdevila

El cicle de tertúlies a la terrassa del Vinseum permet conversar de forma distesa amb autors i autores de llibres de no ficció. Periodistes de Ràdio Vilafranca condueixen les tertúlies, que són emeses en directe a través de l'emissora municipal. A la terrassa, en acabar la tertúlia, tots els assistents són convidats a una copa de vi i un tast de formatges.

Roser Capdevila (Barcelona, 1939), pintora, escriptora i il·lustradora de llibres infantils formada a l’Escola Massana, explica i pinta en el seu llibre 'La nena que volia dibuixar' (Angle editorial, 2018) com era la seva vida durant el primer franquisme. 

Sinopsi: 

El llibre, ens diu ella mateixa, dibuixa «unes petites memòries per recopilar les imatges que tinc gravades a la memòria.». Roser Capdevila, la inoblidable creadora de Les tres bessones, fa un retrat de la vida quotidiana de l’època i parla de la família, l’escola, els jocs, les festes més destacades de l’any, el barri, les amigues o els estius a Sant Joan de Mediona, en un text en el qual la paraula i el dibuix es reforcen mútuament fins a aconseguir bastir un relat que, sense deixar de ser entranyable, reflecteix la grisor d’uns anys que van coincidir amb la infantesa i l’adolescència de l’autora.

Programa: 

Dimecres 4 de juliol: Roser Capdevila
Dimecres 11 de juliol: Malcom Otero i Santi Giménez
Dimecres 18 de juliol: Halldor Mar
Dimecres 25 de juliol: Sergi Vicente

Preu: 

Accés gratuït

Organitza: 

Vinseum, La Cultural Llibreria, Ràdio Vilafranca i Biblioteca Torras i Bages

Col·labora: 

Cellers amics del Vinseum
Formatges Xerigots

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar