Activa't
,
2018
Del 5 a l'11 de març
Diversos espais
Santa Margarida i els Monjos

Commemoració del Dia Internacional de les Dones a Santa Margarida i els Monjos

La commemoració del Dia Internacional de la Dona es durà a terme a Santa Margarida i els Monjos amb diverses activitats que s’han programat per reivindicar el col·lectiu femení en l’actual entorn social i posar en valor el paper de les dones al llarg de la història. 

Programa: 

Les accions de conscienciació s’iniciaran el dilluns 5 de març amb l’obertura d’una exposició que s’instal·larà al Tangram sobre l’educació en igualtat. L’endemà dimarts, el mateix espai acollirà una xerrada sobre llenguatge no sexista, a les 4 de la tarda.

Els actes del dia 8 de març s’iniciaran amb una penjada de domassos liles a totes les finestres de l’Ajuntament i pancartes de conscienciació als equipaments públics i algunes entitats. A les 4 de la tarda el Tangram ha organitzat una activitat titulada ‘Eradiquem la publicitat sexista’, adreçada a jovent a partir de 12 anys.

Divendres dia 9 tindrà lloc un dels actes més destacats del programa, amb el tradicional sopar de dones que enguany es farà al restaurant ca n’Ayxelà i que a hores d’ara ja compta amb la inscripció de més de 400 dones del municipi. El sopar començarà a dos quarts de deu de la nit i acabarà amb un ball amb el conjunt Memory.

El mateix divendres, el CCRR de la Ràpita també ha convocat un sopar de dones que s’iniciarà a dos quarts de deu de la nit a la societat. Els actes de commemoració del Dia de la Dona continuaran el dia 11 amb un programa que s’iniciarà a dos quarts d’onze del matí, amb la sortida de la Caminada per a la igualtat, des de la plaça de Pau Casals. La ruta acabarà al Ciarga a tres quarts de dotze del migdia, on començarà una la xerrada ‘Dones i aviació: Pepa Colomer i Dolors Vives’, a càrrec de Pere Vilalta i Lluís Coromines. De forma simultània a la xerrada es duran a terme diversos tallers infantils. En acabar es farà un concert vermut per la igualtat amb música amb viu a càrrec del grup Crom Acústics.

Organitza: 

Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1