Música
,
2018
Diumenge 8 de juliol, 19h
Auditori del Fòrum Berger Balaguer
Vilafranca del Penedès

Concert de Celeste Alías i Marco Mezquida (Musicveu Festival)

IV edició del MUSiCVEU Festival, que un any més omplirà de música el Penedès. El Festival se celebrarà durant els sis primers mesos de l’any amb el concert d’inauguració que tindrà lloc el 28 de gener del 2018 fins a la seva clausura, el 8 de juliol del 2018 amb un total de 10 concerts.

Horari: 

19h

Sinopsi: 

La unió de dos talents musicals com els de Marco Mezquida i Celeste Alías és d’alta intensitat. Des que es van conèixer, l’any 2005, han conreat un projecte de cançons arranjades amb gust i riquesa sonora.

Es tracta d’un duo de músics complets de l’escena musical nacional, creadors esplèndids i madurs, que porten el seu segon treball ”Llunàtics”. Un recull de cançons inspirades en les fases de la Lluna, passant per les diverses emocions i estats que aquesta ens provoca i que s’interpreten d’una forma única i personal amb arranjaments i sofisticació.

El repertori del concert entrellaça composicions pròpies en una Suite Lunar amb cançons conegudes de músics espanyols, anglosaxons i llatinoamericans, influenciats pel folklore, la música clàssica, la música jazz i el pop. 

Una oportunitat per sentir Moonlight Serenade de Glenn Miller o l’Eclipse d’Ernesto Lecuona donant-se la mà sense complexes amb temes com Hijo de la Luna de Mecano, mentre les projeccions en directe del pintor i artista plàstic Txema Rico ens porten per paisatges llunàtics plens de bellesa i complicitat.

Preu: 

Organitza: 

Fundació Pinnae

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1