Música
,
2018
Dissabte 17 de març, 20:30h
Auditori del Vinseum
Vilafranca del Penedès

Concert de Michael Kanan Trio

Michael Kanan és un pianista afincat a Nova York que està de gira per l'estat presentant el seu darrer treball 'Love them madly'.

Sinopsi: 

Michael Kanan , natural de Boston, va tenir com a primer instructor el pianista Harvey Diamond, un estudiant de jazz innovador de Lennie Tristano. A la universitat de Boston, Michael va tenir l'oportunitat de tocar amb diversos grans artistes del jazz com Tal Farlow, Lee Konitz, Al Cohn, i Alan Dawson. Després a Nova York el 1991 va estudiar amb un altre estudiant de Tristano, el pianista Sal Mosca. Establert a Nova York, va tocar i gravar amb Kurt Rosenwinkel, Mark Turner, i Jorge Rossy, entre d'altres. També va desenvolupar una creixent reputació com a acompanyant vocal. Al 1996, es va unir a la banda del llegendari cantant Jimmy Scott, Al 2001, Michael es va convertir en l'acompanyant i arranjador per a una de les vocalistes més famoses de l'actualitat, Jane Monheit. Amb el grup de Jane Monheit, ha realitzat gires per tot el món i moltes aparicions en televisió, inclòs el programa de “The David Letterman Show” i el “The Conan O'Brien Show”.Quan no està de gira amb la banda Monheit, Michael actua i grava amb els seus propis grups. Ha realitzat dos enregistraments per al segell Fresh Sound New Talent: “Convergence” i “The Gentleman Is a Dope” També ha gravat un duet amb el seu antic col·laborador, el saxofonista alt Nat Su, titulat “Dreams and Reflections” entre molts altres. Entre els molts grups amb qui toca se’l pot escoltar al voltant de Nova York amb el seu trio format pel guitarrista Gregg Ruggiero i el baixista Neal Miner. I a Barcelona amb la banda coliderada amb Jorge Rossy i amb el seu trio amb Dee Jay Foster i Guillem Arnedo.

Preu: 

Entrades a 12€ en taquilla, descompte de 2€ per entrada anticipada trucant al 661 335 941, propietaris carnet de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació, amics de Vinseum acreditats, socis Casal Popular de Vilafranca, socis Swing Vilafranca.

Fitxa tècnica: 

Michael Kanan, piano
Dee Jay Foster, contrabaix
Guillem Arnedo, bateria

Organitza: 

Jazz Club Vilafranca

Col·labora: 

Vinseum
Cada concert finalitza amb un tast de vi o cava. Celler Emendis i Catànies Via.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1