Arts
,
2018
Dimarts 23 de gener, 16h
Escola d'Arts Arsenal
Vilafranca del Penedès

Conferència 'Cap a una lectura entusiasta de l'art contemporani'

Conferència de David Armengol, comissari de l'exposició 'Entusiasme. El repte i l’obstinació en la Col·lecció MACBA'. El projecte és una mostra itinerant del Programa d’Arts Visuals de l’Oficina de Difusió Artística (ODA) de la Diputació de Barcelona, organitzada en conveni amb el Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA) i en col·laboració amb l’Ajuntament de Vilafranca.

Horari: 

16h

Comissariada per: 

David Armengol

Sinopsi: 

El comissari de l'exposició impartirà la conferència 'Cap a una lectura entusiasta de l'art contemporani'. Aquesta conferència funciona coma punt de partida que potencia la visió de l'art contemporani sota el prisma de l'entusiasme, una mirada que es complementa des de dues lectures contemporànies: la visió genèrica de la pràctica artística mitjançant referents específics –artistes, exposicions, moments...- i un relat vinculat a la biografia professional del comissari. 

'Entusiasme. El repte i l’obstinació en la Col·lecció MACBA' és un projecte que aborda la contemporaneïtat des d’una perspectiva optimista, persistent i apassionada. Un concepte directe que, en lloc de situar les obres dins un àmbit temàtic o cronològic determinat, s’erigeix com un to específic; és a dir, una manera particular d’entendre la pràctica artística que reivindica la intensitat anímica del treball en l’art.

Preu: 

Accés gratuït

Fitxa tècnica: 

David Armengol (Barcelona, 1974), n'és el comissari independent que combina la seva pràctica de curador amb altres activitats paral·leles com la gestió cultural i la docència. Especialment interessat en la condició social de l'artista i la funcionalitat o disfuncionalitat de l'art, els seus projectes aborden temàtiques sensibles al contacte amb altres àmbits d'estudi com l'antropologia, la psicologia, la literatura o la música. 

Organitza: 

Servei de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1