Fires i festes
,
2018
Diumenge 28 de gener, 11:30h
Castell
Gelida

Diada de Sant Pau

Durant la Diada podeu adquirir Tortells de Sant Pau, elaborats per Ca l’Adroguer Vell (La Confiança) i exemplars de les publicacions impreses i en CD-Rom de l’Associació d’Amics del Castell de Gelida. La decoració floral es gentilesa de la floristeria “El PI, taller de flors” de Francesc Cartró Carbonell. 

Horari: 

11:30h

Programa: 

A 2/4 de 12 del matí, al campanar de Sant Pere del Castell: Toc de missa. A les 12h del matí, a l'església de Sant Pere del Castell: Missa cantada pel Cor Parroquial, sota la direcció de Carme Pallarès i Joaquim Julià, dedicada a Sant Pau i en memòria de tots els socis traspassats durant el 2017. S’interpretaran els goigs dels Sants Reis, originals del Dr. Melcior Colet (1898-1984). Serà oficiada per Mossèn Rafael Maroto. A continuació es realitzarà una capta extraordinària per al manteniment i millores del temple. A les 13h del matí a l'església de Sant Pere del Castell: Col·laboració musical de Pol Font amb la sonorització de l'Escola Municipal de Música de Gelida.

Organitza: 

Associació d'Amics del Castell de Gelida

Col·labora: 

Ajuntament de Gelida, Consell Comarcal de l'Alt Penedès, Parròquia de Sant Pere del Castell, Cor Parroquial, Escola Municipal de Música de Gelida, Jordi Marimón, Paquita Moya Carrió i “El PI, taller de flors”

  • imatge de control 1per1