Espectacles
,
2018
Dissabte 30 de juny, 21h
Claustre de Sant Francesc
Vilafranca del Penedès

Espectacle 'Historias de cronopios y tangos'

Amb el títol 'Historias de cronopios y de tangos', el quartet format per Sandra Rehder (cantant i poeta), Gustavo Battaglia (guitarra), Marcelo Mercadante (bandoneó) i Raúl Cristián Aguirre (escriptor i actor) oferiran un espectacle que conté una perfecta conjunció de tango i poesia dissenyat per arribar al cor de l’oient.

Sinopsi: 

Cada cançó i cada poema, des de la música i des de la paraula, des de la passió i des de l’humor, van arribant a l’ànima de l’oient amb un persistent dolcesa.

El repertori de musical l’espectacle inclou composicions pròpies i de clàssics, alguns d’ells instrumentals, obres de Carlos Gardel, Eladia Blázquez, Homero Manzi, Sebastián Piana i Astor Piazzola entre d’altres. L’espectacle inclou tangos, valsos, i “milongas”, un espai  pel folklore i el tango-cançó.

El repertori literari inclou fragments de llibre 'Historia de cronopios y de famas' de Julio Cortázar, així com poesia amorosa, eròtica, humorística i existencial de Jorge Luís Borges, César Fernández Moreno, Óscar Hahn, Alejandra Pizarnik, Nicanor Parra, Raúl Gustavo Aguirre, Sandra Rehder, Hebe Mongers i Raúl Cristián Aguirre entre d’altres.

Preu: 

L’assistència la jornada és gratuïta però l'aforament és limitat.

Organitza: 

Servei de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès

  • imatge de control 1per1