Arts
,
2018
Del 7 d'octubre al 28 de febrer
Palmadotze
Santa Margarida i els Monjos

Exposició d'escultura i obra sobre paper de Rosa Amorós

La galeria Palmadotze es complau en acollir l’obra de Rosa Amorós (Barcelona, 1945), qui presenta una selecció de treballs recents sobre tela, paper i escultura.

Horari: 

De dilluns a divendres de 10 a 14h i de 16 a 19h
Dissabtes d'11 a 14h
Diumenges i festius al matí,  visita amb cita prèvia (+34 938 180 618)

Inauguració: 

Dissabte 7 d'octubre, 12:30h
Exposició prorrogada fins al 28 de febrer.

Sinopsi: 

Al llarg de la seva extensa trajectòria artística, Amorós ha conreat un llenguatge propi, abstracte i poètic, a través del qual aprofundeix en qüestions existencials com són l’ésser, la creació, la religió, la sexualitat o la mort. Tanmateix, la major part de les seves creacions, sorgeixen de l’observació de l’entorn natural i de la condició humana.

Inscripcions: 

Rosa Amorós Bernadó, estudià a la Facultat de Belles Arts de Barcelona i a l’Escola Massana, on també exercí com a professora entre el 1971 i el 2005. Inicià llur activitat artística participant al Premi Joan Miró dels anys 1967 i 1968. Entre 1976 i 1991 exposà de manera continuada a la galeria René Metras de Barcelona. El 1987 participà a un workshop dirigit per Anthony Caro a Barcelona on s’evidencià una evolució de la seva obra, tant conceptual com formal. Les darreres exposicions “Despojos i dèries” (Fundació Suñol, Barcelona, 2016) o “Parc Natural” * (Galeria Trama, Barcelona, 2016), es sumen a les realitzades a Arts Santa Mònica, la Fundació ”La Caixa” (Madrid, Barcelona i Palma), Museu Nacional do Azulejo (Lisboa), Museu d'Art Contemporani Nakatomi (Japó) o al National Museum of History (Taipei, Taiwan). La seva obra es troba a col·leccions públiques i privades: MACBA, Museu de Ceràmica de Barcelona, Fundació Banc Sabadell, Fundació Vila Casas, Museo de Cerámica (Avilés), Welle (Paderborn, Alemanya), Hetjens Museum (Düseldorf, Alemanya), Col·lecció Welw Paderborn (Alemanya), la Fundación Antonio Pérez (Cuenca) o Museu Can Mario (Palafrugell, Girona).

Organitza: 

Galeria Palmadotze

Col·labora: 

Mas d'en Gil
Moritz Barcelona
Abe

Més informació: 

  • imatge de control 1per1