AGENDA
Arts
2018
Del 29 de juny al 29 de juliol
  • Vilafranca del Penedès
Sala dels Trinitaris

Exposició 'Fer nit', de Míriam Artigas

L'exposició de l'artista vilanovina Míriam Artigas 'Fer nit' ve a ser una reflexió sobre l’acte creatiu i, paradoxalment, es fa un símil entre la nit fosca i el paper en blanc. Espais de nuesa, de silenci, sense trampes i lliures, amb la sensació que la recerca és a les fosques, que vol dir sense saber.

Horari: 

De dimecres a divendres de 17 a 20h, dissabtes de 18 a 20h i diumenges de 12 a 14h.

Inauguració: 

Divendres 29 de juny, 20h.
La inauguració de l’exposició anirà a càrrec del regidor de Cultura, Raimon Gusi i, tot seguit, la mateixa Míriam Artigas llegirà el poema que inicia l’exposició, Fer nit. Seguidament s’interpretarà una peça musical, a càrrec de la violoncelista Anna Artigas, inspirada en alguna de les obres exposades. Per finalitzar i ajudar a mirar les obres, es llegiran algunes notes del diari de treball de l’autora, format per poemes seus i fragments de lectures significatives mentre s’elaborava tot el treball exposat.

Sinopsi: 

Hi haurà  14 obres de collage en què l’artista treballa  amb diferents papers, espuma, cotó, cordes, roba, filferro, plàstic i pintura acrílica i a l’oli. Dues d’elles incorporen peces de ceràmica blanca, “Odissea” i “Història”. Únicament hi ha una sola peça tota ella de pintura a l’oli, “Reparant el blau”; és l’única on el  color agafa tot el protagonisme. A la resta d’obres, el color ve donat pel material, o bé està treballat com si estiguéssim a punt de perdre el color. La darrera part de l’exposició, anomenada “Quaderns de vetlla”, és un treball fotogràfic basat en una escenografia creada amb paper i pintura a l’oli. El nom de l’exposició ve donada per una sèrie de 5 obres, “Fer nit (a mode d’haiku)”.

Preu: 

Accés gratuït

Organitza: 

Servei de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Més informació: 

Et pot interessar

Exposició ‘Memoràndum dels oblits’ d'Eva Agasa i Roc Blackblock
Del 22 de febrer al 24 de març
Tarragona
Exposició ‘La noia del monyo’ d’Ingrid Riera
Del 24 de gener al 10 de març
Girona
Del 14 de desembre al 24 de març
Vilafranca del Penedès
Joan Brossa
Del 28 de gener al 27 de febrer
Navàs
Exposició ‘Ulterior’ María Mrntrd
Del 16 de febrer al 16 de març
Reus
Diumenge 24 de febrer, 19h
Vilafranca del Penedès
Dilluns 18 de febrer, 18h
Vilafranca del Penedès