AGENDA
Arts
2018
Del 29 de juny al 29 de juliol
  • Vilafranca del Penedès
Sala dels Trinitaris

Exposició 'Fer nit', de Míriam Artigas

L'exposició de l'artista vilanovina Míriam Artigas 'Fer nit' ve a ser una reflexió sobre l’acte creatiu i, paradoxalment, es fa un símil entre la nit fosca i el paper en blanc. Espais de nuesa, de silenci, sense trampes i lliures, amb la sensació que la recerca és a les fosques, que vol dir sense saber.

Horari: 

De dimecres a divendres de 17 a 20h, dissabtes de 18 a 20h i diumenges de 12 a 14h.

Inauguració: 

Divendres 29 de juny, 20h.
La inauguració de l’exposició anirà a càrrec del regidor de Cultura, Raimon Gusi i, tot seguit, la mateixa Míriam Artigas llegirà el poema que inicia l’exposició, Fer nit. Seguidament s’interpretarà una peça musical, a càrrec de la violoncelista Anna Artigas, inspirada en alguna de les obres exposades. Per finalitzar i ajudar a mirar les obres, es llegiran algunes notes del diari de treball de l’autora, format per poemes seus i fragments de lectures significatives mentre s’elaborava tot el treball exposat.

Sinopsi: 

Hi haurà  14 obres de collage en què l’artista treballa  amb diferents papers, espuma, cotó, cordes, roba, filferro, plàstic i pintura acrílica i a l’oli. Dues d’elles incorporen peces de ceràmica blanca, “Odissea” i “Història”. Únicament hi ha una sola peça tota ella de pintura a l’oli, “Reparant el blau”; és l’única on el  color agafa tot el protagonisme. A la resta d’obres, el color ve donat pel material, o bé està treballat com si estiguéssim a punt de perdre el color. La darrera part de l’exposició, anomenada “Quaderns de vetlla”, és un treball fotogràfic basat en una escenografia creada amb paper i pintura a l’oli. El nom de l’exposició ve donada per una sèrie de 5 obres, “Fer nit (a mode d’haiku)”.

Preu: 

Accés gratuït

Organitza: 

Servei de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Més informació: 

Et pot interessar

Camil Armas
Del 29 de juny al 6 de setembre
Manresa
Tragèdia al call
Diumenge 5 d'agost, 10:30h
Tàrrega
Artesania i sostenibilitat, exposició
Del 19 de juliol al 9 de setembre
Girona
Temps de foto, exposició,
Del 16 de juny al 23 de setembre
Girona
Josep Manuel Rigat
Del 15 de juny al 22 de juliol
Manresa
Guinovart
Del 29 de juny al 2 de setembre
Igualada