AGENDA
Arts
2018
Del 29 de juny al 29 de juliol
  • Vilafranca del Penedès
Sala dels Trinitaris

Exposició 'Fer nit', de Míriam Artigas

L'exposició de l'artista vilanovina Míriam Artigas 'Fer nit' ve a ser una reflexió sobre l’acte creatiu i, paradoxalment, es fa un símil entre la nit fosca i el paper en blanc. Espais de nuesa, de silenci, sense trampes i lliures, amb la sensació que la recerca és a les fosques, que vol dir sense saber.

Horari: 

De dimecres a divendres de 17 a 20h, dissabtes de 18 a 20h i diumenges de 12 a 14h.

Inauguració: 

Divendres 29 de juny, 20h.
La inauguració de l’exposició anirà a càrrec del regidor de Cultura, Raimon Gusi i, tot seguit, la mateixa Míriam Artigas llegirà el poema que inicia l’exposició, Fer nit. Seguidament s’interpretarà una peça musical, a càrrec de la violoncelista Anna Artigas, inspirada en alguna de les obres exposades. Per finalitzar i ajudar a mirar les obres, es llegiran algunes notes del diari de treball de l’autora, format per poemes seus i fragments de lectures significatives mentre s’elaborava tot el treball exposat.

Sinopsi: 

Hi haurà  14 obres de collage en què l’artista treballa  amb diferents papers, espuma, cotó, cordes, roba, filferro, plàstic i pintura acrílica i a l’oli. Dues d’elles incorporen peces de ceràmica blanca, “Odissea” i “Història”. Únicament hi ha una sola peça tota ella de pintura a l’oli, “Reparant el blau”; és l’única on el  color agafa tot el protagonisme. A la resta d’obres, el color ve donat pel material, o bé està treballat com si estiguéssim a punt de perdre el color. La darrera part de l’exposició, anomenada “Quaderns de vetlla”, és un treball fotogràfic basat en una escenografia creada amb paper i pintura a l’oli. El nom de l’exposició ve donada per una sèrie de 5 obres, “Fer nit (a mode d’haiku)”.

Preu: 

Accés gratuït

Organitza: 

Servei de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Més informació: 

Et pot interessar

Exposició ‘Vida Infernal’ del Ball de Diables de Tarragona
Del 30 d’octubre al 30 de novembre
Tarragona
Cabanabona
Del 9 al 30 de novembre
Guissona
7 Onades, Vanesa Zaro
Del 4 al 17 de març
Girona
Exposició 'Mirades nues' de Haidé Costa
Del 20 de setembre al 9 de desembre
Tarragona
Lliçó de Diògenes
Dimarts 20 de novembre, 17h
Girona
Casapellllum
Del 27 d'octubre al 14 de gener
Girona
Diada del Garrotín
Del 24 de novembre al 6 de gener
Lleida
Del 9 de novembre al 16 de desembre
Vilafranca del Penedès