AGENDA
Arts
2018
Del 18 de maig al 24 de juny
  • Vilafranca del Penedès
Fòrum Berger Balaguer

Exposició 'L’Índia, un país de contrastos'

L’Aula de Cultura del Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae acull l’exposició L’Índia, un país de contrastos” una mostra fotogràfica de tres socis del Club Diafragma del Casal La Principal de Vilafranca i que pretén ser la finestra d’un país i una societat molt diferent a l’occidental.

Aquesta exposició neix d’un projecte fotogràfic de tres amics i companys aficionats a la fotografia i membres del Club Diafragma de Vilafranca que, l’any 2017, van decidir emprendre un viatge a la llunyana i caòtica Índia per tal de captar imatges d’un país de grans contrastos, tant culturalment com socialment.

Horari: 

De dijous a dissabte de 18h a 20h. Diumenges i festius de 12h a 14h i de 18h a 20h

Inauguració: 

Divendres 18 de maig, 19h

Sinopsi: 

Carles Alasraki, Jordi Ventura i Miquel Rota compartien la motivació de poder traslladar en una fotografia tot l’impacte visual i emocional que vivien en un país tant diferent com és l’Índia. El seu gran repte era copsar en una imatge totes les sensacions, vivències, entorn de la persona protagonista de la fotografia amb la finalitat que l’espectador pugui reviure a través d’aquella petita finestra fotogràfica la vida quotidiana d’aquell país amb tanta força.

La mostra consta d’unes 45 imatges dels fotògrafs Carles Alasraki, Jordi Ventura i Miquel Rota. Unes fotografies amb vida pròpia d’una societat on la cultura i el dia a dia són ben diferents. Un país en que la vida es manifesta en la seva màxima expressió, igualment que la mort, que està constantment present en aquella quotidianitat. Una societat que lluita per viure i molts d’ells només per sobreviure. Una gent que els va obrir les portes de les seves velles i austeres cases i varen poder descobrir com l’espiritualitat està permanentment present i dóna sentit a les seves vides i una gent que, malgrat la seva situació, majoritàriament sempre et responen amb un somriure.

Et pot interessar

Diumenge 24 de febrer, 19h
Vilafranca del Penedès
Natura i matèria
Del 7 de febrer al 17 de març
Vilafranca del Penedès
Exposició, Neandertals a Catalunya
Del 17 de gener al 16 de març
Reus
Del 24 de novembre al 5 de maig
Vilafranca del Penedès