AGENDA
Arts
2018
Del 29 de juny al 5 d'agost
  • Vilafranca del Penedès
Fòrum Berger Balaguer

Exposició 'Pedra morta, pedra viva - Menorca'

Arran del material que utilitza a nivell artístic, l'artista menorquí Josep Lluís Juaneda - IRPIS  és també una persona que treballa de forma molt activa per la conservació d'aquest patrimoni que tant preocupa a la gent de l'illa: les canteres de pedra. Aprofitant l'exposició de les seves peces a Vilafranca, IRPIS presenta a la mateixa sala i durant tota la mostra, un documental de 50 minuts, on s'aprofundeix sobre el tema de les canteres i la pedra de Menorca, i sobre la necessitat de treballar per la seva conservació.

Horari: 

De dijous a dissabte de 18:30 a 20:30h
Diumenges i festius de 12 a 14h i de 18:30 a 20:30h

Inauguració: 

Divendres 29 de juny, 19:30h
Anirà a carrec del mateix artista. Al finalitzar se servirà una copa de cava amb formatges de Menorca per a tots els assistents.

Sinopsi: 

La mostra exposada a Vilafranca del Penedès s’ha creat expressament per a l’ocasió, treballada manualment i amb al·legories al vi, es presen- ten unes 25 peces escultòriques amb vida pròpia i uns 10 dibuixos que demostren la seva inquietud creativa i que són la guia d’inspiració per aconseguir volum esculpint-les en el marès o la pedra viva caracterís- tica de l’Illa de Menorca. El vincle de Vilafranca del Penedès li ve de la seva difunta esposa. Aquesta exposició, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Ciutadella de Menorca, pretén ser un homenatge a ella i tothom que treballa amb humilitat els béns que ofereix la naturalesa.

Preu: 

Accés gratuït

Organitza: 

Fundació Pinnae

Col·labora: 

Ajuntament de Ciutadella

Més informació: 

Et pot interessar

Exposició ‘Vida Infernal’ del Ball de Diables de Tarragona
Del 30 d’octubre al 30 de novembre
Tarragona
Cabanabona
Del 9 al 30 de novembre
Guissona
Cösmix
Diumenge 2 de desembre, 18h
Cervera
Diada del Garrotín
Del 24 de novembre al 6 de gener
Lleida
Del 9 de novembre al 16 de desembre
Vilafranca del Penedès
Lliçó de Diògenes
Dimarts 20 de novembre, 17h
Girona