Arts
,
2018
Del 19 de gener al 25 de febrer
Capella Sant Joan
Vilafranca del Penedès

Exposició 'Ratlles i taques de colors', d'Aureli Andrés

El pintor vilafranquí Aureli Andrés, presenta una antologia de la seva obra a la capella de Sant Joan. Amb el títol 'Ratlles i taques de colors', el veterà artista Aureli Andrés presenta una mostra significativa de la seva vocació pictòrica a través dels anys. 

Horari: 

De dimecres a dissabtes de 17 a 20h i diumenges i festius de 12 a 14h i de 18 a 20h.

Inauguració: 

Divendres 19 de gener, 19h
Inauguració i visita comentada. La inauguració anirà a càrrec de l’historiador Joan Solé Bordes i comptarà amb la presència del regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Raimon Gusi.
 

Sinopsi: 

L’exposició d’Aureli Andrés és una petita mostra de quadres a l’oli de formes i mides diferents, també són diferents les maneres de pintar, semblarà que sigui una exposició de més d’un pintor, però només és d’una sola persona que no busca trobar un estil propi (ni el vol trobar). Paisatges, bodegons, marines, figures i flors i violes. L’important és pintar, pintar i seguir pintant ja que és l’ única manera que per, tenacitat i talent, sorgeixi la creació i pugui mostrar-se al públic. 

Fitxa tècnica: 

Nascut a Vilafranca el febrer del 1948, no va ser fins al cap de cinquanta anys que va començar a embrutar teles, fustes i cartrons amb tots els colors possibles. Sempre atret pels pintors coloristes, Fauves, visitant exposicions, sales d’art i museus. Ha fet unes seixanta exposicions per Catalunya (Els Quatre gats, Fòrum Berger Balaguer, espais de Consells comarcals ...). 

Més informació: 

Web Servei de Cultura de Vilafranca del Penedès
​Pel dijous 22 de febrer, a les 19h, hi ha programada una visita comentada a l’exposició a càrrec del mateix artista.

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1