Arts
,
2018
Del 5 d'octubre a l'11 de novembre
Capella de Sant Joan
Vilafranca del Penedès

Exposició 'Viatge a Ítaca', de Roser Oter

'Viatge a Ítaca', de la ceramista Roser Oter, recull obres inspirades en poemes de Miquel Martí i Pol i en les lletres de cançons de Lluís Llach

Inauguració: 

Divendres 5 d'octubre, 20h
Anirà a càrrec del regidor de Cultura Raimon Gusi.

Sinopsi: 

Roser Oter treballa de la terra a la creació només acompanyada del silenci, un silenci per on camina la memòria. Hi posa les mans i l’ànima en un tros d’argila, l’escalfor va deixant empremta, una part d’un mateix ja forma part de l’obra. La creació com a viatge interior de tot el que passa al nostre voltant. Aquest garbuix d’emocions que provenen d’un so, d’una paraula, d’una olor, d’un paisatge, d’una vivència, d’una notícia colpidora que poden despertar una apassionant món d’observació interior per crear. Un camí entre dogues, cèrcols, i caixes de vi que fan de petits habitacles on explicar històries.

Preu: 

Accés gratuït

Fitxa tècnica: 

Roser Oter Blasco (El Vendrell, 1967) és ceramista i escultora autodidacta. Especialització en cursos i monogràfics a l’Escola de Ceràmica Ramon Fort (La Bisbal de l’ Empordà) i al taller de Núria Pié. Treballs destacats: Monument als desapareguts de la Guerra Civil Espanyola. El Saucejo (Sevilla 2010); Seleccionada per realitzar el monument-mural de ceràmica, El Vendrell Ciutat Pubilla de la Sardana. (2001)

Organitza: 

Servei de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1