Fires i festes
,
2018
Del 12 al 14 d'octubre
Cal Rubió
Santa Margarida i els Monjos

Festa Major de Cal Rubió

Pels voltants de la festivitat de la Mare de Déu del Pilar, se celebra cada any a Cal Rubió (Santa Margarida i els Monjos) la festa major del poble amb un programa farcit d’activitats per a tots els públics. 

Sinopsi: 

Un any més, el calendari d’octubre ve marcat al municipi per la celebració de la Festa Major de Cal Rubió amb un programa ple d’activitats que agruparà els seus actes centrals a partir d’aquest dijous dia 11 amb una traca; el castell de focs d’artifici; el pregó, que anirà a càrrec d’Àngels Llurba, i una cantada d’havaneres amb el grup Els Pescadors de l’Escala.

El divendres dia 12, diada del Pilar, els actes començaran amb la tradicional missa, seguida d’una exhibició de motos d’època i de l’exhibició folklòrica amb els Balls Populars dels Monjos i la Ràpita. A la tarda i a la nit es farà un concert i un ball amb el grup Loren.

L’endemà dissabte els actes començaran amb una xocolatada infantil i l’actuació d’en Jaume Barri pels més petits, al matí. A la tarda es farà el petit RubióFoc i a la nit els actes inclouran el RubióFoc, un correfoc pels carrers del poble, el concert Jove amb el grup Gina & the Tonics i una festa jove amb PD's Partysano.

Diumenge dia 14 es farà un concert vermut al cafè i la representació de l’obra 'Dos embolics i una recomanació', a càrrec del grup Pa amb Xocolata de Torrelles de Foix, inclosa dins la Roda de Teatre Amateur de l’Alt Penedès.

Els actes festius finalitzaran diumenge dia 21 amb l’onzena caminada popular, memorial Alexis Rubió, que recorrerà diferents paratges del voltant del municipi. La festa ha començat aquest darrer cap de setmana les activitats prèvies amb la bicicletada popular a la font de Cal Morgades, la botifarrada per als socis i participants, el concurs de coques i una xerrada a càrrec de la nutricionista Gemma Ros.

Preu: 

La majoria de les activitats són gratuïtes

Organitza: 

Centre Cultural i Recreatiu de Cal Rubió

Col·labora: 

Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos

  • imatge de control 1per1