Fires i festes
,
2018
Del 19 al 29 de juliol
Diversos espais
Sant Cugat Sesgarrigues

Festa Major de Sant Cugat Sesgarrigues

La Festa Major de Sant Cugat Sesgarrigues torna un juliol més amb alguns canvis que la Comissió de festes del municipi ha anunciat.

Sinopsi: 

"Canvis en el programa d’actes. Llegiu amb detall i atenció el programa! Enguany hi continuareu trobant novetats importants. Agafeu agendes i anoteu bé dia, hora i lloc!

Col·laboració amb les festes de tot l’any. Per a unes festes ben lluïdes de i per a tothom, a partir del 7 de juliol passarem porta a porta demanant la vostra col·laboració (40€) amb totes les festes del poble que gaudim durant l’any, obsequiant-vos amb el programa de la Festa Major i amb diferents obsequis i descomptes per diversos actes de la mateixa. Des d’aquí, un agraïment molt especial a tos i totes els que any rere any contribuïu amb la Festa.

Concurs de postres. Si! No és cap error! Canviem el format dels darrers anys i ara la cosa va de postres! Animeu-vos a fer-ne un… i a tastar-los tots!

Continuem amb… 

Sopar a la fresca. Increïble... cada any més i millor! Serà el dissabte 21 juliol i caldrà apuntar-se a l’Agrobotiga del 10 al 18 de Juliol (places limitades). Preu 2€! Recordeu que cal portar-se el sopar i els estris, i nosaltres posem beguda, postres, sortejos, música, sorpreses i… molta gresca!

IMPORTANT! Per una millor gestió del sopar, aquest any tothom que desitgi sopar en grup caldrà que s’apunti conjuntament a l’hora de comprar els tiquets! Quan arribeu al sopar tindreu assignat i reservat lloc, taula i cadires per a tots i totes..  Zero preocupacions!

Sankubirra 4.0. Una altra edició novament millorada i renovada el divendres 20! Caldrà comprar els tiquets a l’Agrobotiga del 10 al 18 de Juliol. Tiquet amb entrepà (Preu Adult 10€ i infantil 6€). Tiquet sense entrepà (Preu Adult 8€ i infantil 5€). Inclouen aperitiu de sortida, 6 cerveses/refrescos i l’ingredient bàsic… Molta Festa!

Pregó. Aquest any a les 21:30h!"

Organitza: 

Comissió de festes de Sant Cugat Sesgarrigues

Col·labora: 

Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues

  • imatge de control 1per1