AGENDA
Espectacles
2018
Del 8 al 17 de juny
  • Sant Sadurní d'Anoia
Diversos municipis i espais

Festival En Veu Alta

El Festival En Veu Alta mou engranatges vers la seva 14 a edició al Penedès. Serà del 8 al 17 de juny de 2018, enguany amb disset municipis participants on tindran lloc espectacles de narració i tradició oral; des de propostes teatrals, passant per la música, sessions de lectures en veu alta, poesia o relats narrats en primera persona. 

Sinopsi: 

Al Penedès, el Festival suma enguany més localitzacions que mai, amb espectacles majoritàriament per a públic adult però també amb propostes familiars en dotze municipis de l'Alt Penedès i fins a cinc del Baix Penedès. Són Sant Sadurní d'Anoia, que exerceix un any més de capital de l'EVA Penedès, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Martí Sarroca, Avinyonet del Penedès, El Pla del Penedès, Olèrdola, Santa Margarida i els Monjos, Torrelavit, Sant Quintí de Mediona, Gelida, Vilafranca del Penedès, Subirats, Llorenç del Penedès, Calafell, Santa Oliva, El Vendrell i La Bisbal del Penedès.

Com sempre, un dels trets identificatius del festival seran, a més dels espectacles, els llocs on aquests tindran lloc. Repetirem al cementiri (i és que per viure'l no cal morir-se), omplirem places, patis, biblioteques, museus, palaus, safaretjos, sindicats, masies, terrasses, hospitals i residències, i fins i tot espais naturals que ens faran caminar una bona estona!

L'EVA no té por de repetir queixalada, al contrari. Espectacles que han entusiasmat el públic en edicions anteriors al Penedès o a Pradell de la Teixeta compartiran programa amb novetats destacades. Així, Toni Gomila torna a l'EVA amb l''Acorar' que el 2017 ens va captivar a Sant Pere de Riudebitlles i amb l'obra 'Peccatum', amb Catalina Florit, que el públic del Priorat recorda amb un somriure d'orella a orella. Qui s'estrenarà al Festival serà Alberto San Juan amb 'Autorretrato de un joven capitalista español', un text imprescindible que desprèn actualitat política i social, tant que el Partit Popular de la Diputació de Granada en demanava fa uns dies la suspensió en un poble de la província. Un intent de censura que no ha fet sinó accelerar-ne la venda d'entrades fins a penjar el cartell d'exhaurides i que centenars de persones s'hagin solidaritzat amb l'actor.

Literatura, política, mitologia, llegendes, erotisme, imaginació... de tot plegat s'impregnen les narracions protagonistes de la cinquantena d'espectacles amb els quals l'EVA ens vol mobilitzar, sacsejar i emocionar del 8 al 17 de juny al Penedès i els dies 29, 30 de juny i 1 de juliol a Pradell de la Teixeta. A mitjans del mes de maig es donarà a conèixer la programació completa del festival.

Organitza: 

Et pot interessar

Divendres 12 d'abril, 20:30h
El Vendrell
Diumenge 24 de febrer, 19h
Vilafranca del Penedès
Del 15 de desembre al 17 de març
Santa Margarida i els Monjos
Del 23 de febrer al 6 de març
Vilanova i la Geltrú
Diumenge 24 de febrer, 11h
Vilafranca del Penedès
Diumenge 24 de març, 10:30h
El Vendrell
Diumenge 24 de febrer, 18h
Sant Martí Sarroca
Del 23 de febrer al 6 de març
Cunit