Música
,
2018
Dissabte 24 de febrer, 20:30h
Plaça Sant Joan
Vilafranca del Penedès

Festival Hivernacle: concert de Coriolà

Llum pop per a temps foscos. Els maresmencs Coriolà han tornat amb un segon disc carregat de bones cançons, energia, electricitat en clau d’un pop de vegades introspectiu i d’altres més lluminós. Coriolà tenen un directe que els ha portat a actuar en alguns dels festivals més prestigiosos del país.                             

Horari: 

20:30h

Sinopsi: 

Liderats pel talent de Carles Chacón, al cantant i guitarrista sempre li ha agradat combinar les melodies amb lletres metafòriques i líricament perfectes. Un disc que de ben segur ens farà tremolar per les bones vibracions que transmeten les seves cançons.

Les deu cançons d'aquest nou treball giren al voltant del concepte de la tremolor, ja sigui entesa com a sacsejada, com a debilitat, però també com a fortalesa. El disc té moments de denúncia social i personal, moments de ràbia, però també moments de reconciliació i esperança. Tot plegat d'una manera lírica i metafòrica, deixant marge per a que cadascú pugui interpretar la cançó des de la seva experiència personal. Un disc nascut de la incertesa del món que ens envolta, però que rendeix tribut a les petites coses que ens salven.

Preu: 

Organitza: 

Brave Coast

Més informació: 

  • imatge de control 1per1