AGENDA
Fires i festes
2018
Diumenge 9 de desembre, 11h
  • Subirats
Lavern

Fira del Tió i Santa Llúcia

La Fira del Tió i Santa Llúcia de Lavern és una fira d’artesania i alimentació del municipi de Subirats on a més es fan tallers per la mainada. Hi trobareu la flor de Nadal, figures del pessebre, confitures de la terra, sabons, olis, rova, cava, artesania… Cada any s'hi recullen fons per La Marató de TV3.

Programa: 

La Fira del Tió i Santa Llúcia tindrà lloc a la plaça del Cafè. Inclourà, com cada any, el sorteig d’una panera benèfica per a la Marató de TV3, la caminadeta fins al Serral per anar a cercar els tions, i la fira d’artesania Km0. 

L’acte central de la fira s’esdevé cap al migdia, quan es llegeix el conte del tió i acte seguit tots els nens i nenes surten fins al Serral, la nostra muntanya, a veure si troben els tions que ja van venint.

Enguany la fira acollirà la mostra de tapissos que s’han fet des de l’estiu sota el mestratge de la Maria Assumpció Raventós i també comptarà amb un tió gegant símbol de la fira, on tots els nens i nenes s’hi podran fotografiar.

Preu: 

Accés gratuït

Organitza: 

Comissió de Nadal de Lavern

Col·labora: 

Ajuntament de Subirats, Ateneu Agrícola de Lavern, Joves de Lavern, Teatre “EnObres”, Flortisteria El Jardinet, Cervesa artesanal Bripau, Forn de pa de Lavern, Complements Olga Mascaró , Decoracions Maria Rosa Puig, Nadalenques, Pinxos-Panxos, Filigrana decoració, Cava Manu Marxant, Confitures 7 pots, Manualitats Rosa Casanovas, Artesania Montse Roman, Mel Mallofré, seda Teresa Saez, sabons …la tieta, Costures Maria i Alba, Colla del Drac, moda Erika Martínez i ganxet Rosa i Líria.

Més informació: 

Blog de Lavern

Et pot interessar

Dissabte 18 de maig, 12h
Vilafranca del Penedès
Dissabte 4 de maig, 10h
Sant Sadurní d'Anoia
Big Band Escola Músics
Dissabte 27 d'abril, 20:30h
El Vendrell
Diumenge 28 d'abril, 19h
Vilafranca del Penedès
Diumenge 19 de maig, 10:30h
El Vendrell
Dissabte 18 de maig, 17:30h
Santa Fe del Penedès
Dimarts 23 d'abril, 9h
Vilafranca del Penedès
De l'11 d'abril al 4 de maig
Avinyonet del Penedès