AGENDA
Fires i festes
2018
Diumenge 9 de desembre, 11h
  • Subirats
Lavern

Fira del Tió i Santa Llúcia

La Fira del Tió i Santa Llúcia de Lavern és una fira d’artesania i alimentació del municipi de Subirats on a més es fan tallers per la mainada. Hi trobareu la flor de Nadal, figures del pessebre, confitures de la terra, sabons, olis, rova, cava, artesania… Cada any s'hi recullen fons per La Marató de TV3.

Programa: 

La Fira del Tió i Santa Llúcia tindrà lloc a la plaça del Cafè. Inclourà, com cada any, el sorteig d’una panera benèfica per a la Marató de TV3, la caminadeta fins al Serral per anar a cercar els tions, i la fira d’artesania Km0. 

L’acte central de la fira s’esdevé cap al migdia, quan es llegeix el conte del tió i acte seguit tots els nens i nenes surten fins al Serral, la nostra muntanya, a veure si troben els tions que ja van venint.

Enguany la fira acollirà la mostra de tapissos que s’han fet des de l’estiu sota el mestratge de la Maria Assumpció Raventós i també comptarà amb un tió gegant símbol de la fira, on tots els nens i nenes s’hi podran fotografiar.

Preu: 

Accés gratuït

Organitza: 

Comissió de Nadal de Lavern

Col·labora: 

Ajuntament de Subirats, Ateneu Agrícola de Lavern, Joves de Lavern, Teatre “EnObres”, Flortisteria El Jardinet, Cervesa artesanal Bripau, Forn de pa de Lavern, Complements Olga Mascaró , Decoracions Maria Rosa Puig, Nadalenques, Pinxos-Panxos, Filigrana decoració, Cava Manu Marxant, Confitures 7 pots, Manualitats Rosa Casanovas, Artesania Montse Roman, Mel Mallofré, seda Teresa Saez, sabons …la tieta, Costures Maria i Alba, Colla del Drac, moda Erika Martínez i ganxet Rosa i Líria.

Més informació: 

Blog de Lavern

Et pot interessar

Dissabtes de juliol, 17h
Vilafranca del Penedès
Del 12 de juliol al 8 de setembre
Vilanova i la Geltrú
August Rosell
Del 4 de maig al 28 de juliol
Santa Margarida i els Monjos
Vinyasons
Del 28 de juny al 9 d'agost
Mediona, Subirats, El Pla del Penedès, El Vendrell, Sant Sadurní d'Anoia, Olèrdola
'Hostes vingueren que de casa ens tragueren'
Dissabte 20 de juliol, 19h
Vilanova i la Geltrú
Divendres 19 de juliol, 20h
Sant Salvador, El Vendrell
Festa Major de Calafell
Del 26 de juny al 29 de setembre
Calafell
H2Oci
Del 25 de juny al 19 de juliol
Vilafranca del Penedès