Activa't
,
2018
Dies 14 i 15 de juliol
Claustre de Sant Francesc
Vilafranca del Penedès

III ClaustreJocs

El ClaustreJocs són les jornades estiuenques dels jocs de taula, rol i miniatures a la vila que per tercer any consecutiu es realitzen al Claustre de Sant Francesc, un espai idoni per gaudir dels jocs a l’aire lliure en un entorn privilegiat i tranquil, en ple centre de Vilafranca.

Horari: 

Dissabte 14 de juliol, de 10:30h a 22h; i diumenge 15 de juliol, de 10 a 18h.

Sinopsi: 

El ClaustreJocs és un esdeveniment ideal per a qui vulgui conèixer a altres jugadors i jugadores, i treure a taula jocs de llarga durada que estiguin estancats a les prestatgeries. Però també serveix per a qui no sap jugar i vulgui provar què són els jocs de taula moderns, ja que es disposarà d'una àmplia ludoteca per a tots els nivells. Enguany, el ClaustreJocs evoluciona de format i en lloc de realitzar-se en un format de 24 hores sense parar, es realitzarà en horari diürn, durant el cap de setmana del 14 i 15 de juliol.

La novetat d’aquesta edició és el format nocturn, el qual es realitzarà a l’Alberg municipal de Joventut tot aprofitant que durant aquestes dates també es realitza l’intercanvi internacional juvenil Body Language 4 Inclusion. A partir de les 11 de la nit, es realitzarà una activitat compartida amb els joves participants de l’intercanvi a través del joc narratiu, una tipologia de jocs que incorporen la representació teatral, un dels eixos temàtics de l’intercanvi.

Per aquest motiu, es dona l’opció a les persones assistents al ClaustreJocs fer una reserva a l’alberg i poder pernoctar-hi després de l’activitat per tal que l’endemà, si ho desitgen, puguin continuar jugant al claustre. Les places son limitades i per això s’aconsella a tot aquell que vulgui gaudir d’una nit diferent fora de casa, i jugar amb joves d’altres indrets d’Europa, faci la seva reserva a alberg@vilafranca.org. Aquesta opció té un cost de 13,65 euros en concepte de pernoctació (amb l’esmorzar opcional, no inclòs al preu).

Preu: 

L’accés a les jornades és gratuït, però tal com s’ha promogut en les anteriors edicions, el ClaustreJocs també vol ser una activitat solidària, i per aquest motiu, es torna a repetir la fórmula de recaptació d'aliments per al Rebost Solidari de Vilafranca, per això s’anima que tothom que hi assisteixi col·labori portant aliments (oli, llet i/o peix en conserva) com a entrada.

Organitza: 

Aquesta iniciativa està promoguda per l'associació ADALT, amb la col·laboració de l’associació juvenil La Casa dels Estranys, les jornades Vila Juga i Jugaires del Penedès, i forma part de la programació Jovestiu OFF del servei de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

  • imatge de control 1per1