Fires i festes
,
2018
Dies 2 i 3 de juny
Mas Palou

La Plaça de Mas Palou, 1r mercat efímer d’artesania

La Plaça de Mas Palou és una iniciativa de 4 dones artesanes penedesenques​: Adelina Beneit, Maria Batet, Montse Batet i Pilar Gómez que pretenen posar en valor objectes quotidians fets a partir de la tècnica upcycling ​que consisteix a aprofitar els materials reciclables per crear productes que tenen un valor més elevat que el que tenia el material original.

Horari: 

Dissabte d'11 a 14h i de 17 a 20h i diumenge d'11 a 14:30h. 

Programa: 

L’esdeveniment, que durarà dos dies, consistirà principalment en l’exposició i venda dels productes creats per elles. També es mostraran les diferents tècniques d’aquest corrent de reciclatge que té en compte la sostenibilitat i la perdurabilitat dels objectes més enllà del seu primer ús. Les quatre artesanes elaboren les seves creacions a partir d’objectes que han estat descartats del circuit de consum (mobles, objectes decoratius, teles) i els transformen en altres de nous, de més alt valor.

Preu: 

Entrada lliure i possibilitat de refrigeri.

Més informació: 

Mas Palou és una finca rural tradicional situada al municipi del Pla del Penedès molt ben conservada i totalment rehabilitada. Dins del seu recinte, a més de la casa pairal, el celler i les masoveries, convertides en cases rurals, hi ha la capella de Sant Jaume de Palou, considerada Bé Cultural d’Interès Local.

Mas Palou acull diverses iniciatives culturals durant l’any que inclouen tertúlies literàries, concerts a la capella… i la Plaça de Mas Palou s’uneix a la seva oferta cultural.

  • imatge de control 1per1