Menjar i beure
,
2018
Divendres 4 de maig, 19h
Caves Freixenet
Sant Sadurní d'Anoia

La Primavera del Cava: 'Cava & Synaesthesia! L’experiència de percebre'

Freixenet us convida a gaudir d’una experiència sensorial única. Un viatge sorprenent entre camps sensorials diferents amb el cava com a protagonista. La Synaesthesia descriu una condició on l'estimulació d'un sentit provoca la percepció d'un altre que no ha estat estimulat. 

Sinopsi: 

Coneixerem la història de la marca, el procés d’elaboració dels nostres caves, farem una degustació de 4 Cuvées de Prestige i ho acompanyarem d’un aperitiu entre ampolles, bótes, música, aromes i espelmes, que ens marcaran el camí per les nostres Caves i crearan una atmosfera d’allò més estimulant. Escoltarem amb el gust, mirarem amb l’oïda, tocarem amb l’olfacte, ensumarem amb la vista i degustarem amb el tacte!

Programa: 

Programa complet de La Primavera del Cava

Divendres 4 de maig

19:00h | Freixenet. Cava & Synaesthesia! L'experiència de percebre

Dissabte 5 de maig

10:00h | Juvé & Camps. La Primavera del Cava sobre rodes

Diumenge 6 de maig

10:00h | Segura Viudas. Les orquídies del Cava
11:00h | Codorníu. Codorníu amb Anna Sweet

Divendres 11 de maig

19:00h | Freixenet. Cava & Synaesthesia! L'experiència de percebre

Dissabte 12 de maig

17:00h | Giró Ribot. CavaCursa

Diumenge 13 de maig

10:00h | Torelló. Biodiversitat i bombolles
10:00h | Vilarnau. Tast de flors i Cava
11:00h | Agustí Torelló Mata. Primavera vegana

Diumenge 20 de maig

07:00h | Llopart. Viu la brotada de les vinyes a vista d'ocell
11:00h | Sumarroca. Tast a la vinya: 5 parcel·les = 5 tastos

Dissabte 26 de maig

11:00h | Vins El Cep. 2a Cep Passes Solidàries

Diumenge 27 de maig

11:00h | Codorníu. Codorníu amb Anna Sweet

Preu: 

35€
Reserves directament al celler enoturisme@freixenet.es

Inscripcions: 

Organitza: 

Freixenet
Institut del Cava

Més informació: 

  • imatge de control 1per1