Música
,
2018
Dimecres 18 de juliol, 22:30h
Pati de L'Índex
Sant Sadurní d'Anoia

L'Istiu: Victòria

Amb l'arribada de l'estiu, del bon temps i de la calor, la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia, organitza la trentena edició del programa L'Istiu, un cicle d´espectacles a l'aire lliure adreçat a la gent jove del municipi que té lloc al pati de l'Índex durant les nits entre setmana durant el mes de juliol. La programació d'enguany ofereix cinc dies de programació i la secció #30istius: tres propostes visuals per celebrar els 30 istius.

Des del cor del Penedès, Victòria és un projecte musical heterogeni que combina el llegat de l’experiència amb la frescor de noves idees, gustos i inquietuds.

Sinopsi: 

Al gener del 2018, la banda fa un pas en ferm i es consolida amb un LP de presentació gravat als Estudis Lluerna de Barcelona de la mà d’Iban Rodríguez sota la producció d’Èric Fuentes (The Unfinished Sympathy) i mesclat i masteritzat a Ultramarinos Costa Brava/BCN per Santi i Víctor García. En el disc compte amb la col·laboració d’Anna Roig amb veus a “Important” i Eric Fuentes realitzant cors en diversos temes.

Compost d’onze temes, les cançons d’aquest LP porten a les orelles un conjunt d’inquietuds, experiències i reflexions dels seus components. Lluites actuals, objectius pendents, records, caigudes i victòries són alguns dels temes que recullen a les seves lletres. Del rock alternatiu fins el post-hardcore o l’indie, la influència musical de la banda és tan àmplia com la diversitat de gustos dels seus membres amb referències a bandes peninsulars, com Berri Txarrak o Bullitt; d’àmbit europeu, com Biffy Clyro, The Killers o Arcane Roots; o de l’altra banda de l’Atlàntic, com Touché Amoré, Incubus, Thrice o Foo Fighters.

Preu: 

Gratuït

Fitxa tècnica: 

Format per Àlex Suárez a la bateria, Joan Monsarro i Albert Berches a les guitarres, Carles Munts al baix i Xavier Roig a la veu, és inconcebible no anomenar la trajectòria de diversos membres de la banda a projectes de relleu en el panorama català: de Revolta 21, Cru, o Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien.

Organitza: 

Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1