AGENDA
Menjar i beure
2018
Dies 23 i 24 de juny
  • Subirats
Plaça Subirats de Sant Pau d'Ordal

Mercat del préssec d'Ordal

El 13è Mercat del Préssec d’Ordal és un mercat singular on es pot comprar directament préssecs acabats de collir pels mateixos pagesos que els venen.

Horari: 

D'11 a 14h

Sinopsi: 

El préssec d'Ordal és un producte de qualitat aromàtica i gustativa, en part pel tipus de sòl calcari i argilós de Subirats, i en part per ser un cultiu de secà, aquests factors li atorguen una aroma i un gust molt preuat. Enguany la pluja de la primavera ha sigut molt bona i això ha fet que els arbres es puguin desenvolupar bé i els préssecs aconseguir una bona mida. A partir del cap de setmana trobareu el préssec d’aigua, vermell i sucós.

L'Ajuntament de Subirats i l'Associació de Productors del Préssec d'Ordal organitza el Mercat del Préssec d’Ordal amb el suport de la Diputació de Barcelona. Des de la creació de l'entitat, cada membre té un número assignat, així la marca, més el número de productor serveixen per autentificar la qualitat d’un producte que va directament de l’arbre a casa. Enguany entra en vigor el funcionament del nou reglament del mercat aprovat l’any passat i que garanteix que els venedors que hi concorren ofereixen el mateix producte: el Préssec d’Ordal.

No deixeu de venir al Mercat del Préssec durant els mesos d'estiu, tots els caps de setmana de juny, juliol i agost, de 9 a 14 hores. 

Programa: 

La gastronomia de la zona i els restaurants que cuinen plats amb préssec d’Ordal en les seves cartes també serà present en el mercat, així com la programació del XVI Festival de Música a les vinyes que enguany arriba carregat de novetats.

Com a novetat del Mercat del Préssec d’Ordal 2018, s’ha reforçat la informació turística en destí mitjançant la instal·lació d’un tòtem 24 hores a la plaça Subirats on els visitants poden consultar tota l’oferta turística del municipi. Destaquen les ofertes relacionades amb el préssec, com la visita a un obrador, la ruta de tapes pel mercat o cull els teus propis préssecs.!

Organitza: 

Ajuntament de Subirats
Associació de Productors del Préssec d'Ordal

Col·labora: 

Diputació de Barcelona

Més informació: 

Et pot interessar

Paula Valls
Divendres 19 d'octubre, 20:30h
Vilafranca del Penedès
Del 18 al 21 d'octubre
Sant Cugat Sesgarrigues
Divendres 19 d'octubre, 20:30h
El Vendrell
Dies 19 i 20 d'octubre
Santa Margarida i els Monjos
Del 26 de setembre al 9 de desembre
Santa Margarida i els Monjos
Del 5 d'octubre a l'11 de novembre
Vilafranca del Penedès
Dissabte 27 d'octubre, 19:30h
Vilafranca del Penedès
Del 28 de setembre al 28 d'octubre
Vilanova i la Geltrú