Menjar i beure
,
2018
Dissabte 28 d'abril, 11h
L'Arboçar
Avinyonet del Penedès

Microvi 'Mostra de petits cellers'

Microvi, organitzat per l’Ajuntament d’Avinyonet del Penedès, és una aposta per les iniciatives, empreses, paisatge i l’entorn del territori considerat com a l’origen de la vinya. Totes les activitats se celebraran del 13 al 29 d’abril de 2018 a diferents espais emblemàtics del municipi d’Avinyonet del Penedès.

Horari: 

D'11 a 15h i 17:30 a 22h

Sinopsi: 

La mostra de petits cellers és una mostra de vins amb una àmplia representació de petits cellers de tota Catalunya, acompanyats en aquesta edició de cellers del Rosselló i Querétaro (Mèxic). La mostra disposa de 5 estands gastronòmics per acompanyar els tasts (Bouquet d’Hort, El Rebost de la Maite, La Cantina de Filomena, Pollastres a l’ast Avinyonet i Xerigots) El visitant a més de tastar tots els vins i caves que s’hi mostren (més de 150 referències), tindrà amb cada entrada un val de 2€ de descompte per a la compra de qualsevol ampolla dels cellers participants.

Acte patrocinat per Rius & Rius Assessors.

Dins el recinte hi haurà servei d’acollida d’infants amb tallers i activitats monitoritzades a càrrec dels/les monitors/es del Casal d’Estiu d’Avinyonet.

Cellers participants: Artcava (Cava), Avinyó (Cava), Bodega Cava 57 (Querétaro (Mèxic)), Bodega Cavas Donato (Querétaro (Mèxic)), Bodega Finca Sala Vivé (Querétaro (Mèxic)), Bodega Paso de Serra (Querétaro (Mèxic)), Bodega Puerta del Lobo (Querétaro (Mèxic)), Bodega Vinaltura (Querétaro (Mèxic)), Bodegas de Cote (Querétaro (Mèxic)), Bodegas San Juanito (Querétaro (Mèxic)), Bodegas Vaivén (Querétaro (Mèxic)), Can Ràfols dels Caus (Penedès (Massís del Garraf) / Cava), Cal Cabo Celler (Costers del Segre), Cal Teixidor (Penedès / Sense DO), Can Vich (Penedès), Carisma (Vinyes dels Pirineus), Castell de Pujades (Penedes / Clàssic Penedès), Celler Bonans – Cal Cols (Penedès), Celler Escoda Pallejà (Priorat), Celler d’en Cesc (Alt Camp), Celler Montbui (Tarragonès), Celler Sanromà (Tarragona), Celler Vinyes Singulars (Sense D.O. / Penedès), Cellers Carol Vallés (Cava), Clos Colltor (Pla de Bages), Clos dels Guarans (Massís del Garraf), Comalats (Costers del Segre), David Lluch (Sense D.O. Comarca Priorat), Domaine Singla (Rosselló (França)), El Jardi dels Sentits (Subirats), Els Vinyerons (Penedès), Esteve i Gibert Viticultors (Penedès), Finca Parera (Penedès), La Furtiva (Corbera d’Ebre), Maison Albera (Rosselló (França)), Mas Comtal (Penedès), Mas de la Caçadora (Comarca Priorat), Mas de la Pansa (Conca de Barberà), Mas dels Clavers – Can Gallego (Penedès i sense D.O.), Noguerals (Montsant / Priorat), Rubió de Sols (Costers del Segre), Sauvella (Costers de Segre / Pallars), Serralada de la Marina (Alella), Vinos del Marqués (Querétaro (Mèxic)), Vins de Foresta (Massís del Garraf), Vins i Caves Cuscó Berga (Cava / Penedès), Vins Perdigons (Terra Alta), Vinyes de la Dot (Empordà).

Amb la col·laboració de la Societat La Penya de L’Arboçar.

Programa: 

Divendres 13 d'abril

20:00h | Monestir romànic de Sant Sebastià dels Gorgs. La Nit dels Sumolls al Monestir romànic de Sant Sebastià dels Gorgs

Dissabte 14 d'abril

22:00h | Centre cultural i recreatiu  de Cantallops. ​Visexual

Diumenge 15 d'abril

11:30h | Centre d’interpretació del Jaciment ibèric de la Font de la Canya. Arqueologia del vi i tast de vins d’àmfora a D.O. Vinífera a Avinyó Nou

Dijous 19 d'abril

20:00h | Local de la Societat la Torre de Les Gunyoles. Tast de vins naturals a Les Gunyoles

Divendres 20 d'abril

19:00h | Celler Can Ràfols dels Caus. Tast de vins del Massís del Garraf.

Dissabte 21 d'abril

21:00h | Centre Cultural i Recreatiu La Parra. Sopar – Maridatge de vins i caves d’Avinyonet del Penedès a Avinyó Nou

Dijous 26 d'abril

19:30h | Aula Incompany. Edifici de l’Enològica de Vilafranca del Penedès. Querétaro viticultura extrema

Divendres 27 d'abril

20:00h | Pista poliesportiva de Can Mitjans. Naturvi. Passejada nocturna i tast entre vinyes

Dissabte 28 d'abril

D'11:00 a 15:00h i de 17:30 a 22:00h | L’Arboçar (en cas de mal temps la mostra es traslladarà al Celler Can Ràfols dels Caus. Mostra de petits cellers

Diumenge 29 d'abril

D'11:00 a 14:00h | Plaça de la Font, plaça de l’Església i carrer Avenir. WineFest a Avinyó Nou

Preu: 

15€
L’entrada inclou: Accés al recinte durant l’horari d’obertura, Forfet per a tastar tots els vins i caves que s’hi mostren (entenem tast com la quantitat suficient per percebre les qualitats organolèptiques del vi (1/3 del servei habitual)), descompte de 2€ per la compra d’una ampolla de vi a qualsevol celler de la mostra, copa personalitzada Microvi de regal.

Venda d'entrades en línia

Organitza: 

Ajuntament d'Avinyonet del Penedès

Col·labora: 

Obra Social La Caixa
Llopartec S.L.

  • imatge de control 1per1