Arts
,
2018
Diumenge 18 de novembre, 19h
Auditori Municipal
Vilafranca del Penedès

Most Festival: Cloenda + 'Non-Fiction'

El Most, Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava arriba a la seva fi amb la gala de cloenda i la darrera pel·lícula de la secció Gran Reserva, la comèdia francesa 'Non-Fiction', d'Olivier Assayas.

Sinopsi: 

A l’Alain, un reeixit editor de París, i a en Léonard, un dels seus autors de tota la vida, els és complicat acceptar del tot el món digital actual. Quan es reuneixen per debatre sobre el nou manuscrit de Léonard, l’Alain ha de trobar una manera elegant de dir-li a en Léonard que s’està quedant enrere, mentre l’esposa de l’Alain, la Selena, creu que per fi el seu marit ha aconseguit la seva obra mestra.

Directe des del Festival de Venècia, el director Olivier Assayas ('Las horas del verano', 'Personal Shopper') s’endinsa en la més divertida comèdia de la seva carrera amb Juliette Binoche, Guillaume Canet i Vicent Macaigne, a qui l’any passat vam poder veure a 'C’est la Vie!' al Most.

Fitxa tècnica: 

Director: Olivier Assayas
Génere: Comèdia
Any: 2018
Guió: Olivier Assayas
Durada: 108 min
País: França
Idiomes: Francès
Subtítols: Castellà
Repartiment: Juliette Binoche, Guillaume Canet, Olivia Ross, Christa Thèret, Antoine Reinartz, Pascal Greggory, Violaine Gillibert, Vincent Macaigne

Organitza: 

Cineclub Vilafranca i Vinseum

Col·labora: 

Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia, Diputació de Barcelona, INCAVI, Institut Català de les Empreses Culturals

  • imatge de control 1per1