Arts
,
2018
Divendres 9 de novembre, 21h
Auditori Municipal
Vilafranca del Penedès

Most Festival: Gala del vi + 40 Hectàrees, la Terra i el Pagès

Un dels primers actes del Most Festival és l'estrena oficial del documental '40 Hectàrees, la Terra i el Pagès', amb parlament previ del seu director, el penedesenc Pep Puig. La gala inclou l’acte oficial de presentació del país convidat, Suïssa, i la seva regió de vins del Valais. Gérard-Philip Mabillard, director de la Interprofession de la Vigne et du Vin du Valais, s’adreçarà al públic abans de l’estrena del documental programat. Al final de l’acte, els assistents podran degustar els vins de Nadal i de dos cellers de la regió suïssa del Valais.

Sinopsi: 

Deu pagesos del Penedès ens parlen del seu treball quotidià al camp i de la seva manera de relacionar-se amb la terra. Tots ells fan la mateixa feina, però descobrim com al darrere de cadascun hi ha un món que els fa singulars. '40 Hectàrees, la terra i el pagès' vol ser l’espai de reflexió d’un col·lectiu sovint marginat, i parteix de la convicció que el millor futur de la terra passa per la supervivència dels nostres pagesos.

Preu: 

5€

Fitxa tècnica: 

Director: Pep Puig
Génere: Documental
Any: 2018
Guió: Pep Puig
Durada: 78 min

Organitza: 

Vinseum i Cineclub Vilafranca

Col·labora: 

Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia, Diputació de Barcelona, INCAVI, Institut Català de les Empreses Culturals

  • imatge de control 1per1