AGENDA
Música
2018
Diumenge 16 de desembre, 19h
  • Vilafranca del Penedès
Auditori del Fòrum Berger Balaguer

Musicveu Festival: Coral Laroc

El Musicveu Festival ofereix nou concerts del 24 de novembre del 2018 al 5 de maig del 2019. El segon concert el protagonitza la coral vilafranquina Coral Laroc.

Sinopsi: 

La Coral Laroc és melodia, ritme, originalitat, cultura, esforç i emoció. Nascut el setembre de 1991, aquest cor coral de Vilafranca del Penedès compta amb una quarantena de cantaires i una àmplia i dilatada trajectòria amb concerts i intercanvis tant nacionals com internacionals. La Coral Laroc cultiva un repertori variat, sovint amb acompanyament instrumental.

Sota la direcció de Judit Camprubí, la Coral Laroc de Vilafranca de Penedès presenta al Festival MUSiCVEU l’espectacle Cançons del món, una actuació on es combinen diferents estils musicals per gaudir d’un viatge per visitar i conèixer, mitjançant les cançons, la cultura, els sentiments i la llengua de diferents racons del món. La bossanova, els espirituals i el jazz, entre d’altres, són un petit tastet dels diferents estils del concert.

Tot un repertori de temes, acompanyats per piano, instruments de percussió i molts d’ells cantats «A cappella», combinat diferents posades en escena, per tal de trobar diferents sonoritats i colors en les veus de la coral.

Preu: 

Organitza: 

Fundació Pinnae i Joventuts Musicals de Vilafranca

Més informació: 

Et pot interessar

Diumenge 14 d'abril, 19h
Vilafranca del Penedès
Dissabte 20 d'abril, 12h
Vilafranca del Penedès
Troia
Diumenge 24 de març, 19h
Vilafranca del Penedès
Del 15 de desembre al 31 de març
Santa Margarida i els Monjos
Visita al jaciment arqueològic del poblat ibèric de Darró (Adarró)
Dies 23 i 24 de març, 11h
Vilanova i la Geltrú
Diumenge 24 de març, 10:30h
El Vendrell
Club de lectura feminista, La tribu
Penúltim divendres de cada mes
Girona