Llibres
,
2018
Dijous 25 d'octubre, 19:30h
Biblioteca del Centre Municipal de Cultura
La Bisbal del Penedès

Presentació del llibre ‘El llegat del Saurí’, de Llorenç Aviñó

L'escriptor i periodista Llorenç Aviñó presenta la seva darrera novel·la, 'El llegat del saurí', a la biblioteca del Centre Municipal de Cultura de La Bisbal.

Sinopsi: 

'El llegat del saurí' és la història d'un any a la vida d'un home normal que rep una fabulosa herència inesperada. És també dues grans històries d'amor molt diferents. És un retrat de la Catalunya i de la Barcelona del 1992. És una obra coral amb secundaris que tenen un paper rellevant a la trama. És un relat de corrupció, especulació i amistat. És una novel·la negra, un exercici de sarcasme i d'empatia i és també un homenatge a un món desaparegut, tan pròxim en el temps i, a la vegada, quasi irreconeixible.

Preu: 

Accés gratuït

Fitxa tècnica: 

Llorenç Aviñó va començar a escriure fa 18 anys i, des d’aleshores, ha guanyat diversos premis literaris. 'El Llegat del Saurí' és el seu quart llibre, després de la novel·la 'Camí de mar' i els llibres de contes 'Gangues de l’ofici' i 'Portes giratòries'. Com a periodista, ha treballat a Ràdio Cubelles, el Diari del Baix Penedès, el Diari de Vilanova, Calafell Ràdio i, en l’actualitat, treballa a RTV El Vendrell i Nació Digital.

Organitza: 

Biblioteca del CMC

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1