Activa't
,
2018
Divendres 26 de gener, 20h
Centre Municipal de Cultura
La Bisbal del Penedès

Projecció de '+ de 10 anys encordats pels Alps'

El CMC de la Bisbal acull la projecció de la pel·lícula '+ de 10 anys encordats pels Alps, un recull de totes les ascensions que el baixpenedesenc Joan Solé ha fet com a guia de muntanya entre el 2007 i el 2017. El fil conductor un client, alpinista i amic, el bisbalenc Joan Rovira, de 64 anys.

La pel·lícula, de 45 minuts, és un recull d'ascensions clàssiques alpines de certa rellevància i compromís alpí, com la travessa del Cerví (Itàlia Suïssa), La dent du Geant (Itàlia), Dom de Michabel (Suïssa), Esperó Frendo (França), el Montblanc...

El guia Joan Solé vol reconèixer també amb aquest treball (realitzat juntament amb Judith Solé) la perseverànvia i l'estima de Joan Rovira als massisos del arc Alpí. Any rere any, com una formigueta, ha anat conquerint satisfactoriament tot un seguit de llargues i reconegudes ascensions alpines.

En aquest '+ de 10 anys encordats pels Alps', Solé comparteix cordada amb altres guies i alpinistes del Penedés de La Joncosa del Montmell, Vilafranca, El Vendrell o Llorenç.

Organitza: 

Senderistes Bisbalencs

Col·labora: 

Ajuntament de La Bisbal del Penedès

  • imatge de control 1per1