Activa't
,
2018
Del 5 al 9 de març
Casal de Cultura
Torrelavit

Setmana de la dona a Torrelavit

La setmana de la dona a Torrelavit empara conferències i tallers, a més del gran sopar de la dona.

Programa: 

Dilluns 5 de març

17:30h | Safareig de Terrassola. Xerrada i exposició audiovisual 'Memòries líquides: veus del safareig', amb Rosa Vendrell. Sobre vivències íntimes, espais, rutines, productes, tabús, curiositats, jocs i cançons de quan rentar la roba era tota una aventura. Ens trobarem al safareig on farem la primera part de l’activitat i després a les 6 ens dirigirem cap al Casal de Cultura.

Dimarts 6 de març

18:00h | Casal de Cultura. Taller 'Menjar healthy, receptes saludables', amb Kateryna Mekhalchyshyna, blogger Farem receptes d’esmorzars i berenars saludables i ens endinsarem en la teoria de la vida saludable. Hi haurà un regalet comestible per a tots els assistents.  

Dimecres 7 de març

18:00h | Casal de Cultura. Xerrada 'Armari feliç, no falta espai sobren coses' amb Sílvia Uceda, assessora d’imatge i comunicació. Ens endinsarem en el mètode ideat per la japonesa Marie Kondo, autora de diversos llibres sobre l’art d’organitzar, que consisteix bàsicament en envoltar-nos només de coses que ens fan feliços i desfer-nos de tot allò que no ens produeix un sentiment d’alegria. Una vegada ens quedem amb el que realment ens omple, hem de buscar el lloc més adequat per a cada cosa.

Dijous 8 de març

18:00h | Casal de cultura. Xerrada 'Entendre i controlar l’estrès' amb Paula Merino, biòloga i psiconeuroimmunòloga Què en sabem de l’estrès? És tan dolent com ens pensem? I si és dolent, per què el vivim amb tanta freqüència? Coneixerem quins mecanismes tenim per fer-hi front.

Divendres 9 de març

21:00h | Casal de Cultura. Gran sopar de la dona, bingo i música en directe amb el super DJ Dani Tura Pa amb tomàquet, embotits, tonyina, truites, pizza, refrescos, aigua,cava, coca i cafè.
Inscripcions: fins el 7 de març. Preu del sopar 8€. Preu cartró: 1€. Hi haurà premi a la línia i al bingo es jugaran tres partides.
 

Preu: 

Gratuït (excepte el sopar)

Inscripcions: 

Tots els tallers són gratuïts però es recomana fer inscripció prèvia per tal de poder preparar el material necessari per a cada activitat. Inscripcions fins el 2 de març al Casal de Cultura.

Organitza: 

Ajuntament de Torrelavit

Més informació: 

  • imatge de control 1per1