Música
,
2018
Dissabte 7 de juliol, 21h
Plaça Jaume I
Vilafranca del Penedès

Vijazz: Avishai Cohen Big Vicious

El jazzista israelià “més emocionant del món” protagonitzarà un dissabte especialment elèctric. Aquesta referència imprescindible va engegar una carrera fulgurant amb The trumpet player, que l’ha consagrat com una de les icones més respectades del jazz contemporani i un dels revulsius més excitants de la generació post-bop.

Sinopsi: 

Va actuar per primer cop amb tan sols 10 anys, i al cap de poc tocava amb la Jove Orquestra Filarmònica d’Israel. Una beca el va portar al Berklee College of Music de Boston, i el 1997 va guanyar el tercer premi al Thelonious Monk Jazz Trumpet Competition. Cohen busca misteri, intensitat i sensibilitat, i els combina amb l’autenticitat del jazz. La revista DownBeat Critics l’ha escollit quatre vegades “estrella en ascens”, i ha voltat per tot el món amb The 3 Cohens Sextet, una exitosa banda familiar. Ha publicat 9 discs, i al 2017 el va fitxar el prestigiós segell alemany ECM.

Al Vijazz presenta Big Vicious, la seva proposta més contundent i agosarada, un explosiu quintet amb dues guitarres i dues bateries, a més de sons processats, que projecta intensitat i subtilesa amb una fusió de rock, electrònica i jazz. Una formació original, refrescant i combativa que portarà l’ombra del mític Miles Davis a l’escenari del Vijazz, combinada amb la personalitat d’un autèntic prodigi.

Programa: 

Fitxa tècnica: 

Avishai Cohen – trompeta
Yonatan Albalak – guitarra elèctrica
Uzi Ramírez – guitarra elèctrica / baix
Aviv Cohen – bateria
Ziv Ravitz – bateria

Organitza: 

Tastavins Penedès

Col·labora: 

Banc Sabadell
Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1