Música
,
2018
Dissabte 7 de juliol, 23h
Plaça Jaume I
Vilafranca del Penedès

Vijazz: Kenny Garret Quintet

Kenny Garrett s’ha convertit en el saxo alt més important de la seva generació, després de 30 anys de carrera estel·lar. Arriba al festival amb un nou àlbum i una trajectòria que l’ha propulsat com un dels imprescindibles des del mític Miles Davis. Kenny Garrett Quintet posarà la cirereta a una nit de dissabte especialment enèrgica al Vijazz.

Sinopsi: 

Des del seu primer concert, amb la Dueke Ellington Orchestra, i al costat d’autèntics gegants com Freddie Hubbard, Woody Shaw o el mateix Miles Davis, Garrett ha destacat per un so característic i una melodia pròpia. El 2009 va guanyar un Grammy per l’àlbum Five Peace Band, i ha tingut vuit nominacions més. Des del 2011 és Doctor honorific per la Berklee Music College.

Al Vijazz presenta Do Your Dance, un disc que exhibeix l’experiència acumulada amb composicions d’estructures senzilles que busquen una connexió directa amb el públic des del primer frasseig. Aconsegueix un impacte demolidor, fent bona la tesi del “menys és més”. Els seus solos marca de la casa són un espectacle únic, amb un groove que beu de les fonts més primigènies dels sons afroamericans, el gòspel o el blues, i que deriven en formes contemporànies i urbanes, com el funk o el hip hop.

Els concerts de Kenny Garrett estan marcats per un alt voltatge, rítmic i harmònic, que remeten a autèntics mestres, com Chick Corea o Chucho Valdés.

Programa: 

Fitxa tècnica: 

Kenny Garrett – saxo
Vernell Brown – piano
Corcoran Holt – baix
Marcus Baylor – bateria
Rudy Bird – percussió

Organitza: 

Tastavins Penedès

Col·labora: 

Banc Sabadell
Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Més informació: 

  • imatge de control 1per1