Entorn
,
2018
Diumenge 18 de març, 12h
Centre d'Interpretació de l'Aigua
Torrelavit

Visita 'La importància de l'Aigua al Penedès'

El dia 22 de març és el Dia Mundial de l’Aigua i per aquest motiu durant tot el mes de març, el Centre d’Interpretació de l’Aigua de Torrelavit ha programat visites especials que combinen la descoberta del Centre amb el Camí del Riu i els principals punts d’interès de Torrelavit. 

Per mostrar la importància del paper de l’aigua i del riu al Penedès, el CdIA de Torrelavit ha organitzat una visita especial cada cap de setmana del mes de març, concretament, els diumenge 4, el dissabte 10, el diumenge 18 i el dissabte 24 de març, a les 12 hores.

Les visites començaran davant del CdIA de Torrelavit, i es farà un recorregut pels punts d’interès històric de Torrelavit fins arribar al Camí del Riu, on s’explicarà com era la indústria del paper en aquest territori, així com els molins paperers. També es visitaran altres espais d’importància vinculats amb l’aigua, com el recuperat Safareig de Terrassola, que va tenir un important paper social a Torrelavit. Aquesta primera part de la visita serà gratuïta.

Després, els visitants que vulguin, podran conèixer el Centre d’Interpretació de l’Aigua, un equipament recent la museïtzació del qual compta amb audiovisuals i fotografies històriques. La visita al Centre té un preu de 3 euros.

 

  • imatge de control 1per1