Fires i festes
,
2018
Diumenge 6 de maig, 8:30h
Itinerant
La Bisbal del Penedès

XXI Trobada Nacional dels Tres Tombs

La Bisbal del Penedès acollirà la XXI Trobada Nacional dels Tres Tombs en la qual participen més de 50 entitats, 90 carros, 500 cavalls i 600 traginers.

La Trobada, més enllà de posar fi a la temporada dels Tres Tombs d’enguany, servirà per presentar el Règim Normatiu dels Tres Tombs, un document que ha impulsat la Federació Catalana dels Tres Tombs i que pretén ser un decàleg que servirà per unificar els criteris de participació de totes les colles que formen part de les festes. Alguns dels objectius del document són garantir que les recreacions compleixin els criteris de rigor històric i que se segueixi assegurant el benestar animal durant i després de les trobades.

La primera Trobada Nacional va tenir lloc el 1998 i ha esdevingut una cita anual perquè totes les persones que estimen i participen d’aquesta tradició facin amistats i comparteixin experiències amb participants de tot el territori. És per això que, més enllà del recorregut dels tres tombs, també s’organitzen un esmorzar i un dinar de germanor.

Programa: 

08:30h: Esmorzar de germanor. Informació tiquets, aquí.

A continuació,
preparatius dels participants (vestuari, preparació de carros, material exposat)

11:30h: Inici del recorregut pels carrers i places de la Bisbal.

14:00h: A la plaça 11 de setembre, fotografia institucional amb els estàndards i les banderes dels participants i presentació del Règim Normatiu

15:00h: Dinar de germanor. Informació tiquets, aquí.

  • imatge de control 1per1