Espectacles
,
2019
Divendres 31 de maig, 21:30h
Plaça de l'Ajuntament
Sant Sadurní d'Anoia

15è Festival EVA Penedès: 'Pregó'

El 'Pregó' de Jordina Biosca inaugura la 15a edició del Festival Eva tot baixant a les profunditats del mot que dona títol a l'espectacle.

Sinopsi: 

"En llatí l’origen de la paraula pregó, o sia, l’etimologia és profundu: Pregon. O pregona. Vaig començar a utilitzar el mot pregó com a sinònim de profund arran de textos i contalles de Joan Amades: abans d’ell, tot havia estat sempre, en lloc de pregon, profund o fons, simplement. Això, en el cas que ens ocupa, em porta a fer un joc de paraules i dir que de cara a la proposta de fer un espectacle que sigui un PREGÓ, el que cal és que, si t’hi poses, sigui el màxim de pregon possible. Un pregó pregó. Un pregó que no es quedi per la superfície, per bonica que sigui, ni passi d’esquitllentes per qüestions massa importants com per no ser tractades amb certa profunditat. Baixarem a algunes entranyes, per bé que pugui coure alguna ferida, i baixarem a zones obscures. Pregonarem."

Programa: 

Enllaç al programa complet de l'Eva

Preu: 

Activitat gratuïta

Fitxa tècnica: 

Jordina Biosca, Marta Casas, Teresa Serrat, Laura Giménez, Mireia Sanabria, Mònica Catasús, Anna Castelló, David García Aparicio i Jordi Muixí.

Organitza: 

Festival En Veu Alta i Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Col·labora: 

Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Diputació de Tarragona, Diputació de Barcelona i Consell Comarcal de l'Alt Penedès

Més informació: 

  • imatge de control 1per1