Llibres
,
2019
Dies 24 i 25 d'abril
Biblioteca Ramon Bosch de Noya
Sant Sadurní d'Anoia

20è aniversari de la Biblioteca

La Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noya de Sant Sadurní compleix 20 anys d’existència i ha prerparat tot un seguit d'actes per celebrar-ho.

Programa: 

Dimecres 24 d'abril
11:00h: Desplegament de la banderola commemorativa, amb un muntatge fotogràfic de la Núria Tarrida.

17:30h: Lliurament dels premis del Concurs Literari Infantil, el tradicional acte on es premien les millors obres literàries escrites pels nens i nenes de 4t de primària de les escoles de la vila. Enguany han escrit un poema sobre la lluna commemorant el 50è aniversari de l’arribada de l’home a la Lluna.

19:30h: Presentació del punt de llibre commemoratiu, dissenyat per Núria Tarrida, que es repartirà entre tots els usuaris que facin préstec durant aquest any. Es tracta d’una composició molt original a partir de fotografies de diferents espais de la biblioteca.

19:45h: Concert del duet Scatcrooner ''Groovin´ On The Ritz' de jazz-pop vocal i electrònica format per Jordi Rabascall i Albert Caire, un desplegament del bo i millor del jazz, pop-rock i el funk de tots els temps, amb diversió, optimisme, improvisació i electrònica, mitjançant loops i efectes d’última generació i els sons dels teclats més vintage.

Dijous 25 d’abril
18:30h: Presentació del conte 'En Boti Boti i el tresor misteriós', a càrrec dels autors, l'escriptora Anna Obiols i l'il·lustrador Subi.
La publicació de Sant Jordi de l’Ajuntament d’enguany està dedicada al quart capítol de les aventures del graciós cangur Boti Boti, mascota de la Biblioteca de Sant Sadurní. En aquesta ocasió una oreneta entra per la finestra de l'edifici de la Plaça Nova i acompanya en Boti per diferents camins naturals de l'entorn de Sant Sadurní a la recerca d'un misteriós tresor.

Preu: 

Activitats gratuïtes

Més informació: 

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar