Espectacles
,
2019
Del 26 d'abril al 3 de maig
Diversos indrets
Vilafranca del Penedès

2n Dansòmetre

El Dansòmetre arriba a la 2a edició amb l’actual format encetat l’any passat i que combina les activitats al carrer de les escoles de dansa al voltant del Dia de la Dansa (29 d’abril) i espectacles professionals d’aquesta disciplina artística.

El coreògraf i ballarí, Miquel Barcelona, enguany serà l’encarregat d’aplegar ballarins i ballarines de les diverses escoles de dansa de Vilafranca i crear un espectacle nou que es presenta al públic en el marc del festival.

Programa: 

Divendres 26 d’abril
20:30h | Teatre Cal Bolet
Espectacle doble:
'It started with a Dance'
Una fusió excepcional per explicar una història d'amor. Unes mans gegants en 3D juguen amb la intèrpret creen un duet intrigant. Espectacle guanyador del 1r premi d'interpretació de Paderborner 10th Internationale Kulturbörse, Alemanya

'Dancing Graffiti'
L'espectacle recull tot tipus de grafits urbans en una història lúdica que segueix l'evolució d'un personatge des del seu naixement, a través de les seves lluites, fins que descobreix poders interns especials.

Preu: 17€ taquilla | 15€ anticipada
Venda d'entrades online aquí.

Dissabte 27 d'abril
18:00h | Teatre Casal
Espectacle 'Ritmes solidaris'.
Un espectacle a benefici del programa d'àpats escolars de Creu Roja de l'Alt Penedès. El projecte compta amb la participació de diferents escoles de dansa de Vilafranca que col·laboren en la recapte de diners per a una causa solidària.
Preu: Taquilla inversa

Diumenge 28 d'abril
D'11 a 14h i de 18 a 20:30h | Rambla de Sant Francesc
Les escoles de dansa mostraran al públic els treballs que han preparat per exhibir la feina feta al llarg del curs.

18:00h | Plaça de Santa Maria
OFF Dansòmetre. Escenari alternatiu on l'alumnat, el professorat, professionals de la dansa o amateurs poden ballar en un espai preparat per a l'ocasió. La filosofia de l'OFF Dansòmetre permet que qualsevol persona pugui ballar.

Divendres 3 de maig
20:30h | Teatre Cal Bolet
Espectacle 'Pelegrins'. La Cia. Miquel Barcelona ens presenta una peça que combina la dansa i la música en directe. Una mirada multidisciplinària que parla sobre la figura del pelegrí i els seus camins d’aprenentatge. Dins del Dansòmetre, aquesta peça es convertirà en la suma d’aquest projecte original més un treball previ de creació col·lectiva que el coreògraf Miquel Barcelona haurà realitzat a Vilafranca i que es materialitzarà aquell dia damunt de l’escenari.

Preu: 17€ taquilla | 15€ anticipada
Venda d'entrades online aquí.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1