Llibres
,
2019
Dissabte 28 de setembre, 10h
Casal dels Marquesos de Lió
Sant Pere de Riudebitlles

3a trobada professional del món del llibre Riudelletres

Riudelletres és una jornada de treball, debat i formació per a tots els sectors implicats en la literatura per tal de buscar noves fórmules per a la promoció dels llibres editats i de la literatura en general.

El 2017 es va fer la primera edició d’aquesta trobada en què gent del món de l’escriptura, de l’edició, de les llibreries, de les biblioteques, de la comunicació cultural i de la docència debaten i aprenen sobre la promoció de la literatura en tots els àmbits. L’objectiu de la trobada és posar en contacte tots els sectors del món del llibre per tal de trobar nous camins a traçar en publicitat, comunicació, col·laboració o promoció dels llibres editats. Aquest 2019 arriba la tercera edició de la jornada amb novetats en l’apartat de ponents i xerrades així com un canvi d’horari que permet a l’organització oferir als participants més hores de formació i de debat.

Programa: 

10:00h | Arribada de participants i benvinguda
10:30h | Xerrada sobre aspectes legals en el món de l'edició a càrrec de Carlota Torrents, agent literària a Asterisc Agents
12:00h | Taller sobre l'ús de les xarxes socials al món de la literatura a càrrec d'Ester Barqué, community manager, dinamitzadora i formadora
13:30h | Descans, tast de vins i caves de la Vall del Riudebitlles a càrrec de l'entitat Riudevins i dinar de Forquilla Riudebitllenca
15:00h | Taller sobre oralitat i exposicions en públic a càrrec de Ramon Garrido, actor, director i pedagog teatral
17:00h | Taula a tres sobre experiències en comunicació cultural amb Eric del Arco (llibreria Documenta), Bernat Puigtobella (Núvol) i Valèria Gaillard (periodista cultural)
18:30h | Cloenda

Preu: 

10€ que inclouen l’àpat, en aquest cas el dinar, en el qual també hi poden participar els acompanyants.
També, com cada any, s’ofereix un servei d’activitats per a infants que cal reservar prèviament i que no té cost addicional.

Inscripcions: 

Organitza: 

Projecte Riudelletres

Col·labora: 

Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles, Departament de Cultura de la Generalitat, Riudevins, Surtdecasa, Biblioteca Maria Àngels Torrents i Servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1