AGENDA
Fires i festes
FangArt
2019
Del 14 al 16 de juny
  • Sant Salvador
Barri Marítim

3r FangArt, Festival de Ceràmica del Vendrell

Un dels exponents més importants del patrimoni cultural del Vendrell, el món de la ceràmica, s’erigirà en protagonista tot just davant del mar a la 3a edició del FangArt.

Es presenta en format de festival amb l’objectiu que es converteixi en una cita interessant i enriquidora tant per als ceramistes com per al públic en general. I és que, a banda de la venda i exposició de peces d’artistes internacionals al passeig Joan Reventós, el FangArt ofereix una atractiva programació de tallers i activitats com ara conferències, demostracions, exposicions, etc. Les activitats es desdoblen amb propostes pensades per al públic familiar i amb d’altres orientades als professionals de la ceràmica.  

Enguany, el FangArt estarà dedicat a la ceràmica creativa de petit format, fet que permetrà que la tipologia de peces que s’hi exposin pugui ser d’allò més extensa i variada: des de peces decoratives a objectes utilitaris, passant per petites joies...

Fent un tomb per les parades, visitant les exposicions o participant en les diverses activitats, es podrà gaudir del mestratge de cada ceramista i del seu món particular de creacions.

La convidada especial d’aquesta edició és la ceramista japonesa Yukiko Murata, que presentarà l’exposició 'BONAPETITa, la petita felicitat a mà', que es podrà visitar al Museu Pau Casals, i realitzarà el taller 'La flor imaginària'.

Horari: 

Divendres: de 17 a 22h
Dissabte: d'11 a 14h i de 17 a 22h
Diumenge: d'11 a 14h i de 17 a 21h

Programa: 

Consultar aquí.

Més informació: 

Et pot interessar

Divendres 30 d'agost, 20h
Sant Salvador
Del 9 d'agost al 6 d'octubre
La Bisbal d'Empordà
Museu Deu
Dimecres d'agost, 19h
El Vendrell
Naturalis
Del 12 de juliol al 29 de setembre
El Vendrell
Fira Heroica a fulleda, 2019
Diumenge 15 de setembre
Fulleda
Del 24 d'agost a l'1 de setembre
Vilafranca del Penedès
Exposició 'Ceràmica en dansa' - Teresa-Marta Batalla
Del 3 d'agost al 15 de setembre
La Galera
FiraTàrrega 2019
Del 5 al 8 de setembre
Tàrrega