AGENDA
Fires i festes
FangArt
2019
Del 14 al 16 de juny
  • Sant Salvador
Barri Marítim

3r FangArt, Festival de Ceràmica del Vendrell

Un dels exponents més importants del patrimoni cultural del Vendrell, el món de la ceràmica, s’erigirà en protagonista tot just davant del mar a la 3a edició del FangArt.

Es presenta en format de festival amb l’objectiu que es converteixi en una cita interessant i enriquidora tant per als ceramistes com per al públic en general. I és que, a banda de la venda i exposició de peces d’artistes internacionals al passeig Joan Reventós, el FangArt ofereix una atractiva programació de tallers i activitats com ara conferències, demostracions, exposicions, etc. Les activitats es desdoblen amb propostes pensades per al públic familiar i amb d’altres orientades als professionals de la ceràmica.  

Enguany, el FangArt estarà dedicat a la ceràmica creativa de petit format, fet que permetrà que la tipologia de peces que s’hi exposin pugui ser d’allò més extensa i variada: des de peces decoratives a objectes utilitaris, passant per petites joies...

Fent un tomb per les parades, visitant les exposicions o participant en les diverses activitats, es podrà gaudir del mestratge de cada ceramista i del seu món particular de creacions.

La convidada especial d’aquesta edició és la ceramista japonesa Yukiko Murata, que presentarà l’exposició 'BONAPETITa, la petita felicitat a mà', que es podrà visitar al Museu Pau Casals, i realitzarà el taller 'La flor imaginària'.

Horari: 

Divendres: de 17 a 22h
Dissabte: d'11 a 14h i de 17 a 22h
Diumenge: d'11 a 14h i de 17 a 21h

Programa: 

Consultar aquí.

Més informació: 

Et pot interessar

Cor de noies Exaudio
Dissabte 29 de juny, 20:30h
El Vendrell
Embruix a Sant Hilari de Sacalm, 2019
Dies 29 i 30 de juny
Sant Hilari Sacalm
Pirates i corsaris a la Mediterrània a Vila-seca, 2019
De l'11 al 14 de juliol
Vila-seca
Diables El Vendrell
Del 13 de juny al 13 de juliol
El Vendrell
De l'1 de juny al 25 d'agost
L'Escala
El Vendrell, platja de Montparnasse
Del 6 d'abril al 30 d'agost
El Vendrell
Del 12 de gener al 30 de juny
La Bisbal d'Empordà