AGENDA
Fires i festes
Remeiart
2019
Del 31 de maig al 16 de juny
  • Santa Margarida i els Monjos
Diversos indrets

9è Remeiart

El Remeiart, la fira que cada juny converteix Santa Margarida i els Monjos en l’epicentre del sector de les herbes remeieres, arriba enguany a la seva novena edició i ho fa carregada de novetats. Al costat dels actes habituals que ja són un ritual entre els veïns i veïnes del municipi i comarca, en aquesta ocasió s’ha apostat per l’ampliació tant pel que fa a les propostes d’oci com a les més tècniques i especialitzades.

Així, el certamen estrena una nova proposta per al vespre del dia 15 de juny que s’ha batejat com La berbena del Remeiart, nom que fa referència a una planta d’ús medicinal que s’anomena “berbena”. També s’ha inclòs una altra proposta, el Remeiart Turístic en la qual la complicitat entre diferents empreses del municipi permetrà mostrar els seus productes. I la tercera novetat té relació amb l’Herbes Campus, que enguany s’amplia a dos dies, el 14 i el 15 de juny.

I encara una altra gran novetat per a la 9a edició del Remeiart. En aquesta ocasió es referma l’aposta per l’ambientalització del certamen i tots els actes i activitats es duran a terme seguint criteris de sostenibilitat. L’ús de vaixelles compostables, la promoció de la recollida selectiva de residus i la instal•lació d’un punt d’informació ambiental en seran els màxims exponents.

El tret de sortida el donaran les Cuines i Tapes aquest divendres, 31 de maig, i durant dues setmanes se succeiran més d’una vintena d’actes i activitats relacionades amb les herbes remeieres, entre els que destaquen la cercavila de tapes amb el Drac dels Monjos, la Nit de Vermuts i Licors del dia 8 i la traca final, el dia 16, amb la Fira Remeiart al Castell de Penyafort, amb més de 50 expositors.

Programa: 

Consultar aquí.

Més informació: 

Et pot interessar

Diumenge 22 de setembre, 9h
Cabrera d'Anoia
Dies 21 i 22 de setembre
Calonge - Sant Antoni
X Fira dels Indians de Torredembarra, 2019
Dies 21 i 22 de setembre
Torredembarra
Vitrum, Festa del Vidre Artesà de Vimbodí i Poblet
Dies 5 i 6 d'octubre
Vimbodí i Poblet
Terrània, Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc, 2019
Del 27 al 29 de setembre
Montblanc