AGENDA
Llibres
Poesia & Jam
2019
Diumenge 18 d'agost, 20:30h
  • Sant Pere de Ribes
Carpa Revolució

Capvespres poètics & Jam

Els Capvespres poètics & JAM arriben a la tercera i última cita de l’estiu, on els assistents podran gaudir d’un recital de poesia i relats eròtics a càrrec de Miquel Cartró i Lídia Gazquez, interpretats al costat de Ramon Hernàndez i Bàrbara Scuderi amb la música i poesia de la cubana Mane Ferret.

Miquel Cartró s’ha especialitzat en poesia eròtica i ofereix experiències sensuals, seductores i fascinants, que convida a gaudir-ne amb tots els sentits. Ha publicat dos poemaris eròtics 'Amb la amarina als ulls' i 'Festí' a l’editorial Neopàtria.

Lídia Gázquez presenta en aquest Capvespre una selecció de poesies al costat del relat eròtic que recitaran Ramon Hernàndez i Bàrbara Scuderi. Tota una oportunitat per gaudir d’una forma inèdita del talent de Lídia Gázquez a través dels seus versos i narracions. Tres veus i literatura en veu alta.

Mane Ferret, Manelic, és compositora, escriptora i poeta cubana que posarà la música i a més recitarà una selecció de la seva poesia. Guardonada en diverses ocasions a Cuba, ha publicat llibres, treballs discogràfics i ha estudiat i interpretat la diversitat del folklore llatinoamericà, del que n’és a més, una destacada figura. Torna a Ribes com a guitarrista i poeta per tancar el cicle dels capvespres poètics al Racó.

Organitza: 

Poesia&Jam i Fes+Chapeau

Et pot interessar

Dona Poesia, ruta en kaiak i recital de poesia
Dissabte 31 d'agost, 19h
Amposta
Dona Veu Fest
Del 10 al 24 d'agost
Sant Pere de Ribes
Ü del Bac 'Cultura als afores', 2019
Del 28 de juny al 23 d'agost
Vall de Bianya
Cicle 'Accions en poesia' al Jardí de la Biblioteca, Vila-seca, 2019
Del 27 de juny al 5 de setembre
Vila-seca
Poesia als Parcs - Barcelona 2019
Del 2 de maig al 10 de novembre
Barcelona, Montesquiu, Farrera, Escaladei, La Garriga, Begues