AGENDA
Llibres
Poesia & Jam
2019
Diumenge 18 d'agost, 20:30h
  • Sant Pere de Ribes
Carpa Revolució

Capvespres poètics & Jam

Els Capvespres poètics & JAM arriben a la tercera i última cita de l’estiu, on els assistents podran gaudir d’un recital de poesia i relats eròtics a càrrec de Miquel Cartró i Lídia Gazquez, interpretats al costat de Ramon Hernàndez i Bàrbara Scuderi amb la música i poesia de la cubana Mane Ferret.

Miquel Cartró s’ha especialitzat en poesia eròtica i ofereix experiències sensuals, seductores i fascinants, que convida a gaudir-ne amb tots els sentits. Ha publicat dos poemaris eròtics 'Amb la amarina als ulls' i 'Festí' a l’editorial Neopàtria.

Lídia Gázquez presenta en aquest Capvespre una selecció de poesies al costat del relat eròtic que recitaran Ramon Hernàndez i Bàrbara Scuderi. Tota una oportunitat per gaudir d’una forma inèdita del talent de Lídia Gázquez a través dels seus versos i narracions. Tres veus i literatura en veu alta.

Mane Ferret, Manelic, és compositora, escriptora i poeta cubana que posarà la música i a més recitarà una selecció de la seva poesia. Guardonada en diverses ocasions a Cuba, ha publicat llibres, treballs discogràfics i ha estudiat i interpretat la diversitat del folklore llatinoamericà, del que n’és a més, una destacada figura. Torna a Ribes com a guitarrista i poeta per tancar el cicle dels capvespres poètics al Racó.

Organitza: 

Poesia&Jam i Fes+Chapeau

Et pot interessar

Hivern de Circ
Del 20 al 22 de desembre
Sant Pere de Ribes
Rumbesia, recital de poesia fusionat amb rumba catalana
Divendres 27 de desembre, 21h
Girona
Exposició de poesia visual 'Ramé' de Núria Sallés
Del 9 de novembre al 9 de gener
Tossa de Mar
Exposició 'Haikús visuals' de Felícia Fuster
Del 17 d'octubre al 20 de gener
Lleida