AGENDA
Llibres
Poesia & Jam
2019
Diumenge 18 d'agost, 20:30h
  • Sant Pere de Ribes
Carpa Revolució

Capvespres poètics & Jam

Els Capvespres poètics & JAM arriben a la tercera i última cita de l’estiu, on els assistents podran gaudir d’un recital de poesia i relats eròtics a càrrec de Miquel Cartró i Lídia Gazquez, interpretats al costat de Ramon Hernàndez i Bàrbara Scuderi amb la música i poesia de la cubana Mane Ferret.

Miquel Cartró s’ha especialitzat en poesia eròtica i ofereix experiències sensuals, seductores i fascinants, que convida a gaudir-ne amb tots els sentits. Ha publicat dos poemaris eròtics 'Amb la amarina als ulls' i 'Festí' a l’editorial Neopàtria.

Lídia Gázquez presenta en aquest Capvespre una selecció de poesies al costat del relat eròtic que recitaran Ramon Hernàndez i Bàrbara Scuderi. Tota una oportunitat per gaudir d’una forma inèdita del talent de Lídia Gázquez a través dels seus versos i narracions. Tres veus i literatura en veu alta.

Mane Ferret, Manelic, és compositora, escriptora i poeta cubana que posarà la música i a més recitarà una selecció de la seva poesia. Guardonada en diverses ocasions a Cuba, ha publicat llibres, treballs discogràfics i ha estudiat i interpretat la diversitat del folklore llatinoamericà, del que n’és a més, una destacada figura. Torna a Ribes com a guitarrista i poeta per tancar el cicle dels capvespres poètics al Racó.

Organitza: 

Poesia&Jam i Fes+Chapeau

Et pot interessar

24a edició del Festival Ara Poesia a Girona, 2020
De l'1 de febrer al 7 de març
Girona
La Bohème
Dimecres 29 de gener, 20:45h
Sant Pere de Ribes
poemari 'El gest d'Yrit' de Conxita Jiménez
Dimarts 28 de gener, 19:30h
Reus
Concert-recital 'Al cau de les paraules' a càrrec de Gemma Humet i Estel Solé, 2020
Divendres 31 de gener, 20h
Bordils
Maria Eloy Garcia
Del 19 al 21 de març
Barcelona
Alberto San Juan
Dissabte 28 de març, 21h
Roses
Festa Major de Sant Pau
Del 10 de gener al 25 de febrer
Sant Pere de Ribes