Llibres
,
2019
Diumenge 18 d'agost, 20:30h
Carpa Revolució
Sant Pere de Ribes

Capvespres poètics & Jam

Els Capvespres poètics & JAM arriben a la tercera i última cita de l’estiu, on els assistents podran gaudir d’un recital de poesia i relats eròtics a càrrec de Miquel Cartró i Lídia Gazquez, interpretats al costat de Ramon Hernàndez i Bàrbara Scuderi amb la música i poesia de la cubana Mane Ferret.

Miquel Cartró s’ha especialitzat en poesia eròtica i ofereix experiències sensuals, seductores i fascinants, que convida a gaudir-ne amb tots els sentits. Ha publicat dos poemaris eròtics 'Amb la amarina als ulls' i 'Festí' a l’editorial Neopàtria.

Lídia Gázquez presenta en aquest Capvespre una selecció de poesies al costat del relat eròtic que recitaran Ramon Hernàndez i Bàrbara Scuderi. Tota una oportunitat per gaudir d’una forma inèdita del talent de Lídia Gázquez a través dels seus versos i narracions. Tres veus i literatura en veu alta.

Mane Ferret, Manelic, és compositora, escriptora i poeta cubana que posarà la música i a més recitarà una selecció de la seva poesia. Guardonada en diverses ocasions a Cuba, ha publicat llibres, treballs discogràfics i ha estudiat i interpretat la diversitat del folklore llatinoamericà, del que n’és a més, una destacada figura. Torna a Ribes com a guitarrista i poeta per tancar el cicle dels capvespres poètics al Racó.

Organitza: 

Poesia&Jam i Fes+Chapeau

Degut a la COVID-19 consulteu la web de l'organització per possibles canvis d'última hora

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar