Música
,
2019
Dissabte 16 de març, 20:30h
Vinseum - Museu de les Cultures del Vi de Catalunya
Vilafranca del Penedès

Concert de Carme Canela i Joan Monné

Carme Canela i Joan Monné comparteixen projectes des de fa molts anys. Les seves carreres en el món del jazz han transcorregut paral·lelament des de la participació de Canela com a artista convidada en el primer disc del Joan Monné Trio, 'Son Song', l'any 1995, que obriria pas a la formació d’un quartet amb el que van gravar 'Introducing Carme Canela & Trio', 'Iris' i 'Granito de sal'.

En tots aquests anys, els concerts amb el quartet s'han vist alternats amb actuacions en format més íntim, a piano i veu. Només era qüestió de temps que els dos artistes apostessin, un dia, per gravar un disc a duet.

Per a fer-ho, han decidit treballar un repertori assentat en un dels terrenys on se senten més còmodes i on expressen tota la seva sensibilitat: les balades.

Així doncs, en el seu primer projecte en aquesta formació, Carme Canela i Joan Monné ens presenten un grapat de standards del cançoner americà, amb clàssics de George Gershwin o Cole Porter, però també amb composicions de Thelonious Monk o Duke Ellington.

Preu: 

12€ taquilla | 10€ anticipada | 5€ estudiants de l'EMM M. Dolor Calvet
Concert gratuït per socis i col·laboradors del Jazz Club Vilafranca i Amics de Vinseum

Organitza: 

JazzClub Vilfranca

Més informació: 

  • imatge de control 1per1